avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Activitate galeriu90

Activitate galeriu90

Da, este foarte ciudat, acum o ora mi l a luat, și le am zis ca îl schimb pe loc dar au zis ca nu mai au ce face ca au completat avertismentul, măcar nu mi au dat amenda, doar avertisment, sau pot prelungi dovada mai mult de 15 zile dacă ma duc la rar în Bistrița ? Deoarece abia am ajuns în Bistrița la munca și nu m as întoarce după 2 săptămâni acasă ca e drumul lung, obositor și costisitor
Bună ziua, mi s a reținut talonul pentru ca nu îmi mergea un bec pe poziție, întrebarea e următoare, eu sunt în Bistrița, iar județul de reședință e Buzău, talonul mi a fost trimis acolo, dacă ma duc la RAR în Bistrița pentru a vedea ca am rezolvat problema becului, cum pot face rost de talon pentru a nu ma deplasa pana la Buzău, se poate trimite prin posta, sau măcar pe adresa din buletin sa fie trimis? Cum trebuie sa procedez

.
Am o intrebare ca tot intra noua lege in vigoare, am o masina cumparata de 2 ani care proprietar in acte este RCI Leasing Romania, am sunat la ei iar ei mi-au spus ca au vandut in masina unei firme si ca ei nu ma pot ajuta cu nimic decat cu numele firmei respective ( DAR INTER INVESTMENTS SRL). Firma aceea nu o mai gasesc este desfiintata de prin 2011. Imi mai trebuie o factura, aceea ca s-a platit masina si fiscalul banuiesc pentru a o putea inmatricula pe numele meu. (masina a fost cumparata de la un samsar, un mafiot - mai tarziu am aflat ce el) Ce ar trebui sa fac ca sa o inmatriculez (fara aceste acte)?
Buna ziua,

Am cumparat acum un an si o masina de la un samsar, ajungand acasa am observat ca actele nu erau in regula, masina nu era pe numele lui, eu nefiind atent cand am luat masina, am contract de vanzare cumparare cu samsarul.
Proprietar in acte este RCI Leasing Romania, am sunat la ei iar ei mi-au spus ca au vandut in masina unei firme si ca ei nu ma pot ajuta cu nimic decat cu numele firmei respective ( DAR INTER INVESTMENTS SRL). Firma aceea nu o mai gasesc este desfiintata de prin 2011. Imi mai trebuie o factura, aceea ca s-a platit masina si fiscalul banuiesc pentru a o putea inmatricula pe numele meu. Si am mai gasit pe numele cartii de la gaz ca a fost instalata de o alta persoana din Giurgiu, ii stiu doar numele, fara adresa ca sa ma pot duce la el sa ma lamureasca cu masina, dar probabil si el a patit ca si mine.
Ce ma sfatuiti sa fac, sau ce anume sa fac pentru a o putea inmatricula?