avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Activitate Crysscar

Activitate Crysscar

Buna ziua ! Îmi puteți spune dacă contractul de donație încheiat între mama fiica este valabil după decesul mamei in cazul in care acesta mai are și alți copii ? Menționez ca am contract de donație pe decizia ANRP și titlul de plata se emite pe numele meu . E posibil ca aceasta autoritate sa ceara certificat de Moștenitor ? Mulțumesc anticipat !
Buna ziua. Am contract de donație de la mama mea pe punctele de la ANRP si anual primesc titlul de plata pe numele meu . Mama a decedat anul acesta . Pe timpul vieții mama a dat totul pentru a nu fi discuții între frați ,având 9 copii. Nu avem de ce sa dezbatem succesiunea . E valabil contractul de donație depus la ANRP sau trebuie dezbătută succesiunea . Având contract de donație cei de la ANRP cer certificat de Moștenitor. Dacă nimeni nu contesta Donația de ce trebuie certificat de Moștenitor ?
Sunt din Galați. Dl..Marcel Boloș a afirmat că aceste carduri de masă caldă ptr.bătrani ,vor fi alimentate in prima săptămana din dec.2020 . Suntem în 10 ian.2021 și pe card sunt 0 lei . De la asistența socială Gl. mi s-a răspuns foarte urat,citez : ,,cand vor fi bani ,vi se vor da . Credeți că veți primi mult timp ?" Nu știu cui mă pot adresa pentru a mă lămuri în acest sens . Cine virează acești bani ?
Mama mea are 90 de ani si depinde de mine.De 5 ani locuiesc cu ea .Nu am loc de munca si as dori sa stiu daca fara acte de handicap pot deveni asistent personal.Mentionez ca nu are internari in spital dar e la pat si depinde de mine.
Buna seara. Mama mea are un dosar de retrocedare la ANRP de peste 15 ani . Deoarece rezolvarea acestuia intarzie ,ar dori sa cedeze toate drepturile ce i se cuvin doar la doi copii din cei noua.La notar i s-a spus ca o procura este valabila doar cat e dumneaei in viata nu si dupa. Mama are o varsta onorabila ,dar e in deplinatatea facultatilor mintale . La rugamintea dumneaei ,va adresez intrebarea ,ce ar putea face legal si irevocabil in acest sens ? Va multumesc !