avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Activitate Sobolan de tomberoane

Activitate Sobolan de tomberoane

Dacă am pierdut procesul contestatie pentru ridicare permis, am predat permisul, am luat examenul dar contravenția este săvârșită pe vechea lege, reducerea e de la 90 la 30 zile având în vedere ca la momentul savarsirii contravenției era alta lege? Sau se aplica legea de la momentul rămânerii sentinței definitive?
Am cumpărat o masina, dar am pierdut cele 4-5 contracte în original .Nu am apucat sa înscriu masina la Administrația Fiscala.
Ce varianta am sa înscriu masina?
Am factura, dovada plății prin banca, talonul și cartea în original, nu mai am cele 4 contracte însă?
Intreb pentru ca promisiunea verbala și dovedita este egala cu promisiunea de vanzare, dacă o dovedești, cu plățile anterioare, cu emailuri, extrase de cont.plue emailuri de confirmare bonus.
Pai înțelegerea verbala, certificata de emailuri, de plățile făcute 4 ani, nu reprezinta înțelegere valabila?
Bonus salariu netrecut în contract, dar platit de la angajare ( conform intelegerii)(de 4 ani legal in cont taxe achitate tot , emailuri), se poate cere în instanta dacă angajatorul nu vrea sa-l mai achite acum?
Discuție Bonus neacordat
Bonus neacordat.Avem următoarea speță, agent de vânzări are un bonus semestrial, nescris în contractul de munca.
În fapt el este dovedit pentru ca exista emailuiri și plata facuta 8 ani la rand, legal peste salariu.
În fapt avem un contract verbal, respectat pana în anul 2020.In 2021 managerul spune nu mai vreau sa achit ca oricum bonusul (6 salarii) nuanțe poți obliga ca nu e scris nicăieri.
Însă din pacate angajatorul, pe baza intelegerii verbale ,8 ani îl achita separat exista emailuri în acest sens, și 9 ani s a achitat prin banca legal cu cu taxe și impozite.
Având în vedere promisiune verbala, dovedita de plățile făcute 8 ani la rand prin banca, legal, are angajatul sa și recupere bonus pe 1.5 ani?
Dacă achiesati la cererea soției de la primul termen cheltuielile de judecata se anulează chiar dacă ea a platit deja
Mărirea de pensie se cere dacă ști ca s au schimbat veniturile tatălui.
Divorțul este o decizie personala, și soțul și soția pit deveni călugări SUA bisexuali, nu are nici o relevanta motivul divorțului, asa ca nu contează absolut deloc.
Dorim sa divorțat și punct
Un coleg, pe o rețea de socializare, în afara programului a fost jnjurat de un necunoscut și a răspuns cu aceiași moneda.Acum firma vrea sa l cerceteze disciplinar ca aduce prejudicii firmei?
Omul era în afara serviciului, pe rețeaua respectiva e persoana fizica, nu a a dus nici un prejudiciu firmei nici financiar nici moral.
Are voie sa fie sa I facă ceva firma?avertisment salariu tăiat?