Bună ziua.ma confrunt cu următoarele probleme.in decembrie 2017 soțul meu a decedat.impreuna deținem un teren,o casă și doi copii.am început să fac succesiunea dar constat că pe teren exista un sechestru de la ANAF din nov.2012.am mers la ANAF și mi au spus că există o creanță de 25.000 lei provenita de la un srl unde soțul meu era unic administrator.am început să caut prin acte și am găsit un proces verbal tot de la ANAF din dec.2012 unde se arată faptul că firma nu are bunuri urmăririle și nici persoana fizica in cauza,soțul meu....cu toate că terenul este achiziționat în 2009 și că atât firma cât și pers fizica sunt insolvabile..și mai este stipulat faptul că creanțele înregistrate de firma sunt trecute în evidență separata.nu știu ce înseamnă acest lucru.cei de la ANAF mi au zis că trebuie să achit eu datoria și nu știu unde și cui să mă adresez în situația asta.eu am considerat că acest proces verbal anulează practic acel sechestru.va rog daca puteți să mă ajutați să înțeleg ce trebuie sa fac.multumesc
Buna ziua.sotul meu a decedat in data de 10 decembrie 2017 a varsta de 42 ani.a lucrat doar trei luni.impreuna avem doi copii de 14 respectiv 15 ani.la data decesului sotul meu nu era asigurat.intrebarea mea este pot copiii beneficia de pensie de urmas???multumesc
Buna ziua.in 1994 am avut un autoturims pe care l am vandut fara contract de vanzare cumparare si fara a radia masina.acum in 2017 apar la primaria de domiciliu cu o datorie de 5400 lei impozit pe autoturism si 5800 lei majorari.cum ar trebui sa procedez pt a o scoate de la impozit in conditiile in care nu mai am nici un act al.masinii si nici nu mai stiu daca mai exista de fapt.va rog ajutati ma pt ca cei de la taxe si.impozite vor sa ma execute pt suma datorata.multumesc
Buna ziua.in data de 01.01.2011 am iesit la pensie anticipat fiind penalizat.in data de 01.01.2016 am intrat la pensie de drept.intrebatea mea este:pot sa depun cerere la casa de pensii pt a beneficia de recalculare??multumrsc