Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Totusi este o problema...daca sora canta la 12 noaptea,deranjeaza.Daca va certati..la fel.
Puneti-va problema invers...daca vecina dvs ar face galagie la 5 dimineata?
Am si eu niste vecini care faceau dus numai dupa ora 23. Se auzea in dormitor de parca eram cu ei in baie!! Au baterii proaste si zgomotul e mare...adica, atunci cand dadeau drumul la dus,ma speriau. .A trebuit sa inregistrez zgomotul si sa le dau sa asculte...s-a rezolvat problema.
Normal, orele de liniste sunt intre 22 -8.Poate sa va faca reclamatie si luati amenda....depinde si de cat de tare se aude galagia...
Cam asa este la bloc.
Totusi este o problema...daca sora canta la 12 noaptea,deranjeaza.Daca va certati..la fel.
Puneti-va problema invers...daca vecina dvs ar face galagie la 5 dimineata?
Am si eu niste vecini care faceau dus numai dupa ora 23. Se auzea in dormitor de parca eram cu ei in baie!! Au baterii proaste si zgomotul e mare...adica, atunci cand dadeau drumul la dus,ma speriau. .A trebuit sa inregistrez zgomotul si sa le dau sa asculte...s-a rezolvat problema.
Normal, orele de liniste sunt intre 22 -8.Poate sa va faca reclamatie si luati amenda....depinde si de cat de tare se aude galagia...
Cam asa este la bloc.
Buna ziua "Zuza13".
1. Am inteles faptul ca "In prima zi de cand m a m mutat acolo Asociația de proprietari a știut ... ".
Neesential, in ceea ce priveste speta initiata.
2. Probabil, la data semnarii contractului de v/c, in fata notarului, vanzatorul nu avea datorii fata de AP.
Adevarul se va dovedi doar intr-o instanta de judecata.
Daca va asumati costurile, este ok.
Probabil va veti recupera cheltuielile de judecata. Sau, poate, nu.
Cu apel cu tot, s-ar putea sa dureze minim, aproximativ, doi ani.
Va asumati investitia in avocat, expertize judiciare, etc ... ???
3. Repet intrebarea "... cand ati anuntat AP asupra faptului ca sunteti noul proprietar al apartamentului ???
Dupa cat timp ??? ... "
Intrebarea s-a referit la timpul trecut intre semnarea contractului de v/c in fata notarului si anuntarea AP.
Ati anuntat AP, asupra faptului ca sunteti noul proprietar dupa o zi, o saptamana, o luna, un an, ... ???
V-am explicitat sensul intrebarii spre o mai buna intelegere.
4. Data la care v-ati mutat, fizic, in apartament nu este relevanta in cadrul acestei spete.
Vorbim despre datorii restante catre AP si nu despre cheltuielile ce va revin urmare a consumurilor proprii.
Nu confundati notiunile.
5. V-am studiat activitatea in cadrul acestui forum deosebit de respectabil.
Aveti oarece cunostinte de drept.
Nu-mi spuneti ca nu intelegeti "anumite intrebari".
6. In cazul in care raspundeti obiectiv si la obiect, solutii fara costuri exista.
7. Eludarea normelor legale, inca in vigoare, nu exonereaza.
Buna ziua "Zuza13".
Tinand cont de faptul ca "Acum 1 an de zile am cumpărat 1 apartament ... ",
cand ati anuntat AP asupra faptului ca sunteti noul proprietar al apartamentului ???
Dupa cat timp ???
In functie de raspunsul dumneavoastra, discutia poate continua.
Zuza13, cu cate luni decalaj se afiseaza cheltuielile?
Adica in octombrie vi se afiseaza cheltuielile pe septembrie, sau pe august?
Si care e suma medie pe luna pentru apartamentul dumneavoastra?
Administratorul e un angajat al asociatiei, el nu are putere de decizie. Discutiile trebuie sa le purtati cu presedintele.
Sper ca ati inteles ca, pana nu stim ce scrie in adeverinta si in contract, e prematur sa stabilim culpe.
Buna ziua! Acum cinci luni am luat un credit online de la un IFN avand suma de 5000 de lei pe o perioada de 60 de luni, dobanda fiind de 140% iar suma de rambursat in fiecare luna este de 633 lei, ceea ce mi se pare enorm. Este legal sa fie practicata astfel de dobanda?
Totul se leaga de ce sens direct sau ... dati cuvantului "înțelegere ".