avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Activitate kovacs_stefan

Activitate kovacs_stefan

Mulțumesc!
Perioada petrecută în armată (atunci când era obligatorie-înainte de revoluție) se consideră perioadă de contribuție pentru pensie? Mulțumesc!
Vă mulțumesc! Am fost deja la bancă și aveți dreptate, sunt valabile! Încă o dată MULȚUMESC!
Bancnotele Euro, emise în 2002 mai sunt valabile? Mulțumesc!
Greșeala este că persoana căruia am vrut să-i trimit banii nu are acest cont! Contul este bun dar nu este al persoanei căruia am vrut să-i trimit banii! Se poate face ceva?
În 24 decembrie 2020, am pus o sumă de bani pe o adresă bancară (cont) greșită! Se mai poate face ceva? Se pot recupera banii? Ce trebuie să fac?
Bună ziua! Sunt profesor (am doar 62 ani dar am 9 ani de grupa I și 6 ani de grupa II) pot să mă pensionez la cerere (cred) și vreau să vă întreb dacă anul acesta este o modalitate deosebită de a calcula punctul de pensie? Dacă da, atunci anul viitor va fi la fel? Mulțumesc!
Dacă cineva vine la mine dintr-o localitate depărtată (cca 120 km). Stă la mine pentru un timp. Vrea să meargă în oraș la cumpărături. Ce adresă trebuie trecută pe declarație, cea din buletin sau dresa mea. Știu că declarația trebuie să fie însoțită de buletin. Mulțumesc!
Discuție Guvern!
Vă rog să-mi spuneți dacă președintele numește un candidat la prim-ministru care formează un Guvern și acesta este refuzat de Parlament, poate președintele să renumească același om care să încerce să facă un Guvern? Același om poate să se prezinte în fașa Parlamentului cu aceiași miniștrii? Mulțumesc!
Răspuns la discuția Proces verbal
Mulțumesc!