avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Chicalina

Activitate Chicalina

Discuție Divort
Suntem divorțati si as vrea sa stiu daca e posibil sa ne dea in scris un apartament părinții pe amândoi si daca s.ar vinde apoi de noi cum s.ar împărți în mod egal sau cum se procedează?
Având în vedere că apartamentul este al părinților mei și soțul meu a renovat acel apartament !
Multumesc!
Buna ziua!
Imi trebuie o foaie prin care sa ateste ca divorțurile făcute la notar sunt legale și recunoscute de tribunal și sa se specifice in foaie articolele de lege pentru acestea și ca acel act de divorț făcut de notar e definitiv și irevocabil.
Dar am inteles ca tribunalul nu mai da nici aposile decât ptr procesele lor!
Divorțul facut la notar nu e recunoscut în America!
Ce ar trebui să fac ,cine imi da o asemenea foaie !
Multumesc!
Răspuns la discuția Divort
Scuze,dar nu stiu....ceea ce stiu e ca Nu e bun actul de divorț facut la notar ...asa i s-a spus in America!
Trebuie hotarare judecătorească chiar dacă ambele părți au fost de acord si s-a divorțat pe cale amiabilă !
Intrebarea e :ar trebui să vină fostul soțul acasa si sa divorțam din nou la tribunal sau cum ?
Si daca DA ...cat timp ar dura totul???
As dori un raspuns pe înțelesul tuturor,daca se poate !
Multumesc mult!

A fost transcris actul de divort la oficiul de stare civila din Romania?

Discuție Divort
Am divorat in urma cu 2 ani la notat,momentan sunt plecat in State si doresc sa ma căsătoresc dar nu e recunoscut decât divorțul la tribunal !
Ce trebuie sa fac ?