Buna ziua!
Imi trebuie o foaie prin care sa ateste ca divorțurile făcute la notar sunt legale și recunoscute de tribunal și sa se specifice in foaie articolele de lege pentru acestea și ca acel act de divorț făcut de notar e definitiv și irevocabil.
Dar am inteles ca tribunalul nu mai da nici aposile decât ptr procesele lor!
Divorțul facut la notar nu e recunoscut în America!
Ce ar trebui să fac ,cine imi da o asemenea foaie !
Multumesc!
Tribunalul aplica apostila pt hotararile emise de ei.
Pentru certificat de divort emis de un birou notarial trebuie sa va adresati Camerei Notarilor din localitatea unde s-a emis certificatul.
Cu titlu de exemplu, in Bucuresti, trebuie sa va adresati sediului central al Camerei Notarilor Publici Bucuresti din Str. General H.M. Berthelot nr.42A, sector 1.
Modificarile legislative la care am facut referire mai sus s-au efectuat prin intrarea in vigoare la 26 noiembrie 2010 a Legii nr.202/2010 privind unele măsuri pentru accelerarea soluţionării proceselor.
Prin aceaasta lege a fost modificat articolul 2 din Ordonanţa Guvernului nr. 66/1999 pentru aderarea României la Convenţia cu privire la suprimarea cerinţei supralegalizării actelor oficiale străine, adoptată la Haga la 5 octombrie 1961, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 408 din 26 august 1999, aprobată prin Legea nr. 52/2000, cu modificarile ulterioare.
Apostilare acte
_Andra30
Buna ziua!
Doresc sa plec in Germania si am o intrebare cu privire la pregatirea actelor. Diploma de bacalaureat a fost eliberata in Braila, eu aflandu-ma ... (vezi toată discuția)