avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Activitate Sophia Maria

Activitate Sophia Maria

Mulțumesc mult

adriandimitriu a scris:

Dacă părinții au uzufruct, câtă vreme trăiesc dispun de apartament după bunul plac. Și cum probabil contractul e doar despre imobil, conținutul este al părinților.

Mulțumesc mult pt timpul dv.

raluk0207 a scris:

Legal, nici nu e necesar acordul dvs.
Pana după decesul părinților, ei locuiesc în casa si o folosesc, iar în calitate de uzufructuari, sunt singurii care decid cui permit accesul în imobil și cine sa mai locuiască acolo.
Dacă dvs ii întrețineți și va îndepliniți aceasta obligație corespunzător, conform contractului, mai departe...depinde de conștiința părinților.

Da, aceasta varianta. Adică intrăm în posesie la moartea părinților

adriandimitriu a scris:

Vreți să spuneți contract de vânzare cu clauză de întreținere. Și uzufruct?

Da

adriandimitriu a scris:

Vreți să spuneți contract de vânzare cu clauză de întreținere. Și uzufruct?

Împreună cu soțul avem contract de întreținere pt părinți și acte încheiate pt casa la notar. Fratele meu vine și abuzează de lucrurile materiale din casa, fara acordul nostru. Avem vreo cale legală de a împiedica aceste acțiuni? Mulțumesc anticipat.

Dapix a scris:

Apelați la organele de poliție, și cereți emiterea unui ordin de protecție împotriva mamei agresoare.

Multumesc!
Sunt asistent personal al tatălui meu, angajat al primăriei. Mama mea, are un comportament abuziv fata de el. Ce pot face eu in legătura cu aceasta situație?
Mulțumesc pt răspuns. Și dacă nu au fost incluse aceste clauze, mă poate acționa în judecată pt reprezentare? Menționez că nu am primit nici o sumă de bani că avans sau altceva
Buna ziua!
Va rog, spuneti- mi daca am semnat un contract de prestare servicii, doar intre mine și beneficiar, azi e prima zi de incepere,cum pot renunța la contract? Beneficiarul nu este de acord, însă o urgenta nu îmi dă voie să mă achit de el. Mulțumesc mult!
Buna ziua!
Ce pot face în situația când am găsit mașina lovită în parcarea unei benzinării, iar mașina care a produs accidentul ar fi un camion din Polonia care a părăsit locul accidentului fără a lăsa nici un document? Cum pot beneficia de asigurarea lui?