avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Ce pot face în situația când am găsit ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Ce pot face în situația când am găsit mașina ...

Buna ziua!
Ce pot face în situația când am găsit mașina lovită în parcarea unei benzinării, iar mașina care a produs accidentul ar fi un camion din Polonia care a părăsit locul accidentului fără a lăsa nici un document? Cum pot beneficia de asigurarea lui?
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 12:08, 26 Octombrie 2024
Formulati plangere la sectia de politie din raza teritoriala unde s-a produs accidentul/v-a provocat avaria iar politia va lua masurile corespunzatoare identificarii fapruitorului si tragerii la raspundere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire rca larahd larahd Un tir mi-a taiat calea, am evitat un impact, insa am fost lovita din spate de un alt autoturism. Tirul a mers mai departe, nu am numarul de inmatriculare. ... (vezi toată discuția)
Bună seara, în data de 22.12.2022 mașina fiind parcata în ... Corina271 Corina271 Bună seara, în data de 22.12.2022 mașina fiind parcata în fata porți cineva cu o alta mașina a lovit și a fugit. Un unchi a reușit sa ii i-a numărul ... (vezi toată discuția)
Tamponare usoara cu o masina parcata radu313 radu313 Buna ziua, astazi am avut o tamponare usoara cu o masina parcata in timp ce faceam o intoarcere pe un drum cu 2 sensuri. din cauza ca pe ambele sensuri erau ... (vezi toată discuția)