avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Activitate mitrachelili

Activitate mitrachelili

Este zona M(mixta) și fiind zona și pt blocuri au dat limitele acestea .
Bună ziua ,am cumpărat un teren și am înțeles ca trebuie sa lăsăm 5 m distanta între vecini.Intrebarea mea este:Se poate face cv ca să lăsăm distanta între vecini mai mica?
Dacă am vorbi cu vecinii sa fie de acord?
Discuție Grupa a2a
Am lucrat la fabrica Crinul, in cadrul laboratorului chimic, am plecat din fabrica iar la încheierea cărții de munca au scris ca am lucrat in grupa a2a de munca ,conf art...Pe vremea aceea nu era cu adeverințe de grupa.Cand am aflat de adeverinta deja era prea târziu pentru ca nu mai găseam arhiva fabricii.Intrebarea mea este:Cand voi iesi la pensie se va lua in considerare ce scrie pe cartea de munca sau trebuie sa obtin adeverința. Si daca trebuie adeverinta de unde o pot obține avand in vedere ca nu mai exista fabrica?Va mulțumesc.

Discuție Amenda Ratb
Mama mea are 71 de ani și ieri a fost prinsă în RATB fara bilet.Mentionez ca ea nu vede bn si a rugat o călătoare sa ii valideze cardul.Ea apoi a stat liniștită stiind ca a plătit călătoria iar cand au venit controlorii i-au spus că e cardul gol.Ea zice ca i-au luat CI dar nu i-au dat nici un proces verbal.Ce e de făcut?Și o altă întrebare:e normal sa amendeze o femeie bătrâna pt o greșeală se stie ca ei nu se pricep la tehnologie probabil ca daca a auzit aparatul piuind a crezut că e ok.