avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua ,am cumpărat un teren și am înțeles ca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua ,am cumpărat un teren și am înțeles ca trebuie ...

Bună ziua ,am cumpărat un teren și am înțeles ca trebuie sa lăsăm 5 m distanta între vecini.Intrebarea mea este:Se poate face cv ca să lăsăm distanta între vecini mai mica?
Dacă am vorbi cu vecinii sa fie de acord?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:34, 9 Aprilie 2025
poate spatiul se va folosi pentru ca primaria sa faca o strada. cine v-a facut sa intelegeti povestea cu 5m?
Este zona M(mixta) și fiind zona și pt blocuri au dat limitele acestea .
exista vreo HCL, PUZ? Solicitati un Certificat de Urbanism de la primarie si veti sti precis
Mie mi au refuzat copie Certificat urbanism pe motiv de...GDPR!

adriandimitriu a scris:

exista vreo HCL, PUZ? Solicitati un Certificat de Urbanism de la primarie si veti sti precis

Dacă aveți certificatul dvs îi faceți o copie. Dacă nu aveți, solicitați unul. Dacă l-ați pierdut solicitați un duplicat. În orice situație trebuie să semnați în prealabil acordul GDPR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! vă rog să mă ajutați, că e un hățiș pentru ... D.Cracană D.Cracană Bună ziua! Vă rog să mă ajutați, că e un hățiș pentru mine! Noul meu vecin construiește o spălătorie auto self service la aprox 1m colt casă spate ... (vezi toată discuția)
constructie casa pe teren ingust claudia5555 claudia5555 Buna seara. Detin un teren cu deschidere la strada de 10 m si aproximativ 31 m lungime. Se poate obtine certificat de urbanism pe acest teren? Constructia va ... (vezi toată discuția)
Construcție bloc lângă casă. ce condiții trebuie să se respecte? Îmi va fi umbrită aproape toată proprietatea alex.anca alex.anca buna ziua. Stau la casa in Suceava in zona de case. Acum aproximativ un an un dezvoltator imobiliar mi-a cerut aprobarea constructiei unui bloc P+2+M pe ... (vezi toată discuția)