avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Activitate lucian_c

Activitate lucian_c

Chiar daca nu m-am lamurit (de exemplu daca legislatia prevede exceptii pentru stocarea datelor, GDPR-ul nu poate bloca macar prelucrarea acestora, adica sa fie o societate democratica si nu "aproape democratica"), multumesc mult pentru raspuns si va doresc o zi minunata!
Buna ziua,

Din motive personale (suspiciuni ca anumite informatii au fost divulgate unor terte parti) doresc sa imi retrag informatiile personale stocate la un centru de donare de sange/baza de date. Chiar daca suspiciunile mele ar fi nefondate, as dori sa stiu totusi daca legea acopera si aceasta zona.

Va multumesc anticipat!
Buna ziua,
Incepand cu aproximativ 5 ani in urma, banca la care am accesat un credit a inceput sa trimita intreaga corespondenta continand date confidentiale sau cu caracter personal (incluzand date referitoare la cont, Sume Imprumutate, Card bancar, eventuale restante - nu am reactionat oportun fiindca informatia nu a ajuns la mine in timp util) la o alta adresa, prin urmare datele ajungand in posesia unor persoane altele decat cele stabilite in contract. Am inregistrat cereri scrise, am facut schimb de mailuri cu Directiunea, fiind asigurat de fiecare data ca "totul se va rezolva", evident, fara niciun rezultat. Avand in vedere ca la fiecare tranzactie banca scaneaza Cartea de Identitate conform procedurilor (deci de fiecare data se poate vedea exact adresa de domiciliu), as dori sa stiu daca ar fi oportun sa ii actionez in judecata (nu ma pricep deloc, de aceea as dori sa stiu care ar fi pasii, respectiv daca nu cumva ar fi "DOAR O MARE BATAIE DE CAP" din partea mea. Va multumesc in avans!
Răspuns la discuția Declaratie notariala
Multumesc pentru sfat, (mai) sunt state unde drepturile fundamentale ale persoanei nu sunt incalcate, evident, drepturi obtinute prin implicarea societatii civile.
Răspuns la discuția Declaratie notariala
Multumesc,

Ne ramane sa emigram in state unde nu sunt incalcate Drepturile Omului.....
Buna ziua,
Va rog sa ma scuzati ca nu ma pricep, as dori sa stiu (in cazul in care se va vota legea vaccinarii obligatorii a populatiei/copiilor - daca nu cumva s-a votat deja) cam ce declaratie as putea da/redacta in fata unui notar INAINTE DE VACCINARE prin care sa atest (cu acte de la medic) ca eu/copilul sunt/este PERFECT SANATOS, pentru situatia in care POST-VACCINARE se intampla necazuri de tip paralizie, autism, etc, astfel incat sa pot actiona mai departe in judecata, avand in vedere ca sunt statistici publice despre anumite vaccinuri ca genereaza probleme si reactii adverse in proportie de 5%, sau conform producatorilor "pot genera reactii adverse grave".