avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Declaratie notariala
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Declaratie notariala

Buna ziua,
Va rog sa ma scuzati ca nu ma pricep, as dori sa stiu (in cazul in care se va vota legea vaccinarii obligatorii a populatiei/copiilor - daca nu cumva s-a votat deja) cam ce declaratie as putea da/redacta in fata unui notar INAINTE DE VACCINARE prin care sa atest (cu acte de la medic) ca eu/copilul sunt/este PERFECT SANATOS, pentru situatia in care POST-VACCINARE se intampla necazuri de tip paralizie, autism, etc, astfel incat sa pot actiona mai departe in judecata, avand in vedere ca sunt statistici publice despre anumite vaccinuri ca genereaza probleme si reactii adverse in proportie de 5%, sau conform producatorilor "pot genera reactii adverse grave".
Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2018
lucian_c, utilizator
Cel mai recent răspuns: lucian_c , utilizator 14:46, 8 Februarie 2018
Nu cred ca veti gasi in prezent, vreun notar care sa intocmeasca o astfel de declaratie.
Daca se va vota o astfel de lege este posibil ca aceasta sa contina si prevederi care sa dea raspuns la astfel de initiative.
Multumesc,

Ne ramane sa emigram in state unde nu sunt incalcate Drepturile Omului.....
Este alegerea dvs.
Inainte de a face pasul spre o anume destinatie, nu este rau sa aflati daca in respectiva tara nu este cumva obligatorie vaccinarea copiilor prin lege.
Multumesc pentru sfat, (mai) sunt state unde drepturile fundamentale ale persoanei nu sunt incalcate, evident, drepturi obtinute prin implicarea societatii civile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gripa porcina, intre interese financiare si soriciul obrazului... alex9ys alex9ys Doamnelor si Domnilor, prezenti pe acest forum... Cu plecaciune va rog de iertare pentru indrazneala de a posta o intrebare, care a capatat o consistenta ... (vezi toată discuția)
Cum pot ataca o eventuala lege a vaccinarii? SimonaAn25 SimonaAn25 Avand in vedere faptul ca actualul proiect de lege privind vaccinarea incalca multe drepturi si libertati, incalcand si constitutia României, ce actiuni ... (vezi toată discuția)
Refuz vaccinare, consecinte legale mary5000 mary5000 Care este contraventia in caz ca nu fac vaccinul obligatoriu BCG antituberculoza? (vezi toată discuția)