avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Activitate Manguroberto@gmail.com

Activitate Manguroberto@gmail.com

Nu am asigurare casco,ce pot face
Buna seara, am o întrebare, am făcut un accident rutier, am întrat cu mașina noaptea într-un parapet de beton care blocau drumul, parapetul din beton nu era semnalizat pe un drum în lucru ,mașina a fost distrusa în proporție de 95%,, eu am fost internațional 4 zile și am avut nevoie de 18 zile îngrijire medicala, pot cere despăgubiri la asigurător.
Cum trebuie sa fie semnalizat un drum care este în lucru.
Bună seara, as vrea sa îmi spuneți și mie ,cum trebuie sa fie semnalizat un drum în lucru ,un drum care nu este deschis circulației, va mulțumesc.
Bună ziua mia fost luat Certificatul de înmatriculare al mașini pentru defecțiunea unui bună,am fost am remediat problema am trecut verificarea rar ,pe dovada este trecut remediat în termenul trecut pe dovada,insa nu am apucat sa iau Certificatul deoarece a fost închis la rutiera,pot circula cu masina.

Bună ziua ,am o întrebare,chiriașul poate cesiona contractul de închiriere dacă exista litigiu juridic.rog răspuns la această întrebare.
Bună ziua, am o întrebare, am fost sancționat contravențional pentru o construcție fără autorizație, ca măsura complementara trebuia sa întru în legalitate în termen de un an au trecut 3 ani de când am fost sancționat, mai pot fi dat către instanță pentru neintrarea în legalitate.
Bună seara, am și eu o întrebare, un proiect de hotărâre privind o lucrare de investii, poate fi supus spre aprobarea consiliului local fără sa fi fost aprobat bugetul local,dacă este legal acest lucru,dacă nu este legal ce articol de lege incalca proiectul de hotărâre.
Dar dacă agentul constatator care întocmește procesul verbal de constatare și sancționare a contravențiilor nu face parte din Compartimentul cu atribuții de control asa cum prevede legea 50/1991 compartiment care este urbanism și cadastru ,sancțiune mai este legală da sau nu.deoarece eu am fost sancționat de Consilierul juridic iar acesta potrivit fișei postului nu are atribuții de control. Și constatarea contravențiilor.
Bună ziua, am fost sancționat pe legea 50/1991,de către un consilier juridic care a fost desemnat sa constate și să sancționeze respectarea disciplinei în domeniul construcții, însă acesta nu are și atribuții de control conform art.27 alin.3 din legea 50/1991,as vrea să-mi spuneți este legală sau nu sancțiunea.