avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, intro seară am patruns cu masina pe un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, intro seară am patruns cu masina pe un drum de centura ...

Buna ziua, intro seară am patruns cu masina pe un drum de centura ocolitoare, dupa 1 km mia aparut in fata 2 parapeti din beton care blacau drumul nesemnalizati, mam izbit cu masina de ei si am facut masina praf. Mentionez faptul ca dupa accident am aflat de la politie ca drumul era inchis circulatiei publice si se executau lucrari pe el, fac precizarea ca la intrarea pe acel drum nu exista decat un panou cu semnul interzis desi drumul cum am spus in acte figura inchis circulatiei publice pentru lucrari. Dupa producerea accidentului administratorul drumului si constructorul la intrareae acel drum au montat panouri aditionalecu inscripția drum închis circulatiei publice, balize care blocau intrarea pe drum dar si o ghereta cu paza.se poate face ceva sami recuperez despăgubiri privind disrugerea masini si despagubiri privind spitalizarea.
Cel mai recent răspuns: Manguroberto@gmail.com , utilizator 10:40, 6 Septembrie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
"pe acel drum nu exista decat un panou cu semnul interzis" si pt dvs nu a fost destul de interzis sau cum?
Nu, deoarece un semn interzis nu iti arata ca exista pericole, un semn interzis nu specifica un drum in lucru si închis circulației publice. Asta in legislatia rutiera.

gi-jane2 a scris:

"pe acel drum nu exista decat un panou cu semnul interzis" si pt dvs nu a fost destul de interzis sau cum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea fara permis pe drumurile de exploatare agricola nmhd nmhd Buna ziua, Pe ce drum si voie sa conduci fara permis fara un instructor dar cu o persoana posesoare de permis? Drumurile agricole si forestiere? Sunt ... (vezi toată discuția)
Restituire permis mirc94 mirc94 Buna ziua! Va scriu aici in speranta de a ma ajuta cineva sa mi restitui permisul mai repede. Problema mea a inceput pe 5 iulie, unde din pura prostie m am ... (vezi toată discuția)
Accident drum privat serbanmoga serbanmoga Buna, Ma intereseaza ce lege se aplica ( actul normativ exact....) daca lovesti o persoana pe un drum privat. Drumul privat are o limita impusa de viteza ... (vezi toată discuția)