avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dacă am lucrat 23 de ani fără grupa care este ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dacă am lucrat 23 de ani fără grupa care este punctajul mediu ...

Dacă am lucrat 23 de ani fără grupa care este punctajul mediu anual,am lucrat din 1980-2003
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 22:44, 13 Martie 2025
Acum nu se mai lucrează cu punctajul mediu anual. Se lucrează cu total puncte realizate. Nu are nimeni răspuns la întrebarea d-voastră. Este în funcție de salariul pe care l-ați avut în acei 23 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie de invaliditate psorinp psorinp Sunt pensionat gradul 2 din anul 2004, nu am avut luat in calculul pensiei perioada de studii de 5 ani facultate la zi , acum am adeverinta pentru aceasta ... (vezi toată discuția)
Decizie pensionare limita de varsta raulpopescu raulpopescu Buna ziua! O prietena de familie a fost pensionata pe caz de boala timp de 10 ani (de la 50 ani, cu o pensie de 650ron, dupa ce a crescut a ajuns la 700ron) ... (vezi toată discuția)
Acordare stagiu potential ghepe ghepe Sunt pensionar invaliditate gradul 3 din aprilie 2018 cand aveam 48 ani. Am realizat stagiul complet de cotizare avand 27 ani lucrati, spor de grupa 1 = 5 ani ... (vezi toată discuția)