avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Activitate Alexalivia

Activitate Alexalivia

Buna seara. Soțul este în căutarea unui srl pe care sa îl cumpere cu tot cu licența de pe acel srl. El deține atestatul de taximetrist, fiind în momentul de față angajat al unei companii mari de taximetrie.
Va rog sa îmi spuneți dacă știți, care sunt pașii unul câte unul pentru că pe firma cumpărată dorim sa băgăm un autovehicul achiziționat personal
Mare atentie cum procedati cu acest om. El poate sa va ameninte doar ca sa va sperie insa nu mizati ca nu ar putea sa va faca rau. Daca il stiti ca e agresiv cu atat mai mult.
In afara de politie, luati legatura cu cineva, un psiholog, un specialist din Politie sau orice om care va poate spune cum sa procedati in asa fel incat sa nu il provocati mai mult pe sotul dvs. Sunt atatea cazuri in care amenintarile sunt puse in practic, cu tot ordinul de restrictie dat de Politie.
Tot respectul pt Politie insa ei nu va asigura paza non stop. Cum a mai zis cineva in comentarii, protectia cea mai buna sta in mainile dvs.

Mult succes sa rezolvati rapid si fara dureri de cap.
Am rezolvat atat cu depunerea actelor cat si cu validarea lor de catre ONRC. Nu as fi reusit fara raspunsurile dvs!
Multumesc mult pentru tot!
buna seara!
as dori sa infiintez un srl de transport marfa intern cu duba de 3,5 tone. ce acte si autorizatii sunt necesare? m.ar interesa toti pasii pt ca afacerea sa fie legala si sa nu intampin probleme, precum amenzi pt lipsa autorizatii etc.
Daca aveti putin timp disponibil, as aprecia mult orice informatie primita!
Super! Multumesc mult pt clarificare! Sa aveti un an nou asa cum vi-l doriti!
Buna seara din nou. Revin la dvs cu intrebarea urmatoare. Am reusit tehnoredactarea urmatoarelor doc:aga, ctr cesiune, anexa contor cuvinte aga, actul constitutiv actualizat. ce documente mai sunt necesare si care dintre acestea ar trebui autentificate la notar sau de o alta autoritate?
inca o mentiune, din ce am reusit sa verific, societatea are sediul social expirat. e posibil sa fie acceptata modificarea fara sa mai trebuiasca sa rezolv si aspectul acesta cu sediu social expirat?
multumesc, voi lua modelul intocmit de jurist cand a plecat cumnata mea din firma si mi.a cedat mie parti sociale si tot atunci a fost si revocata din functia de adm. sper ca imi va fi mult mai usor in felul acesta. acum sotul va ramane asociat unic, trebuie in aga specificat? sau e de ajuns doar in actul constitutiv actualizat?
buna. nu sunt in domeniu juridic insa, judecand dupa ceea ce ziceti ar fi cuvantul lui impotriva cuvantului dvs deci cu siguranta vor fi necesare probe, martori etc