avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Activitate Axente Tina

Activitate Axente Tina

Răspuns la discuția Calitate de coasigurat
Multumesc.
Buna ziua,

Un student ca sa aibe calitatea de coasigurat, are dreptul si la bursa ?
Buna ziua,

Este vb de deductibilitat limitata la 5% din valoarea BRUTA sau NETA a cheltuielilor cu salariile personalului pt tichetele cadou in valoare de 150 lei / ocazie ?
Buna ziua. Care este limita maxima a numarului de ore de noapte pe care un angajat le poate lucra, iar angajatul le poate remunera, intr-o luna ? Multumesc anticipat.
Buna ziua. Angajatii care au deplasari interne / externe si care nu primesc diurne, avand acoperite toate cheltuielile, mai beneficiaza de tichete de masa ? Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Concediu prenatal
Cornel Vasile a scris:

Potrivit legii : aveti nevoie de cel putin 6 luni realizate in ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acorda concediul medical.

Prin urmare, cele 6 luni nu trebuie sa fie consecutive.
Buna ziua. Insist totusi pe un aspect: 6 luni x 8h/zi = 6 luni x 6h/zi ?
Răspuns la discuția Concediu prenatal
Buna ziua,

Adaug o intrebare: cum influenteaza un program de lucru de 6 ore (in loc de 8 ore pe zi) -> modul de calcul al stagiului de cotizare? Va ramane tot 6 luni ? Aceste 6 luni trebuie sa fie consecutive? Multumesc anticipat.
Buna ziua,
In cazul unei persoane a carei dosar de pensionare a fost respins, motivul fiind neplata unui angajator anterior a contributiilor catre stat pe o perioada considerabila, exista posibilitatea ca aceste sume sa fie achitate de catre un membru de familie angajat?
Răspuns la discuția Parasire domiciliu
Va multumesc.
Răspuns la discuția Parasire domiciliu
Va multumesc.