Buna ziua,
Fiica mea majora (23 ani) careia ii platesc pensie alimentara in cuantum de 25% din venituri pana la finalizarea studiilor conform hotararii judecatoresti nu mi-a mai trimis adeverinta de la facultate, doar un contract de studii fara nici o semnatura, stampila de la facultate sau secretariat.Sunt obligat sa ii platesc in continuare pensia, fara o dovada clara care sa ateste faptul ca isi continua studiile?Are obligatia sa imi trimita o dovada clara in acest sens?
Am doar mesaj de multumire ca am ajutat-o intr~un moment dificil.Voi incerca asa cum mi-ati recomandat. In cazul in care refuza, sau ma ignora,are rost sa merg la Politie?
Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti ce pit face in situatia in care am imprumutat o suma de bani unei cunostinte, fara nici un fel de document(chitanta) si ulterior am gasit oe internet ca in urna cu cativa ani a fist condamnata pentru escrocherie,
Buna ziua,
In cazul in care am hotarare judecatoreasca de plata a pensiei alimentare in cuantum de 25% din venit, dar am si poprire pe salariu in valoare de 1/3 din venit,pentru un credit contractat in timpul casatoriei, cum calculez valoarea pensiei alimentare?Este corect 25% din restul de plata dupa retinerea popririi?
Am poprire pe salariu 33% din salariul net. Trebuie sa platesc pensie alimentara 1/4 din salariu. Din ce suma sa platesc pensia alimentara, din suma inainte de poprire sau din suma dupa poprire?
Cu multumiri anticipate!