avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Activitate brgp123

Activitate brgp123

mai am o singura intrebare: poate raspunde in fata legii fostul proprietar sau agentia imobiliara?
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri, imi dau seama ca este foarte greu sa intru in posesia garsonierei si pare a dura timp indelungat un astfel de proces, in cat timp s-ar poate solutiona?
Buna ziua,

Ma aflu in urmatoarea situatie: am cumparat o garsoniera in care locuiau chiriasi, fara forme legale, acestia refuza eliberarea acesteia sub motiv ca au avut o intelegere verbala cu fostii proprietari. Ce anume trebuie facut in astfel de cazuri.
Va multumesc
Răspuns la discuția Apa la pausal
Multumesc mult de raspuns.
Intrebari am pus dar n-are cine sa ma lamureasca exact iar presedintele e un fel de papitoi, de dragul de a fi.
Discuție Apa la pausal
Buna ziua,

Am marea rugaminte sa ma lamureasca cineva in urmatoarea problema:
In scara unde locuiesc nu exista absolut nici un proprietar fara apometru - mai putin ghena unde se refuza instalarea unui asemenea aparat si unde exista doar consum de apa rece - cu toate acestea ne este trecuta atat apa rece cat si apa calda la pausal. Nu ar fi nici o problema daca apa la pausal ar fi undeva la 8-10 mc de apa rece dar, facand un calcul scurt a ceea ce reprezinta suma de plata pentru apa rece pausal se observa ca jumatate din suma pe consum individual este pausal - sa spunem ca am de plata pe consum individual 40 de lei, la pausal am de plata 20 lei, acelasi raport este si la apa calda.
Oare ce pierderi pot exista de la subsolul blocului unde avem instalate contoare pana la fiecare apartament in parte?
La plata apei pausal platesc doar cei care nu au centrala termica instalata sau trebuie sa participe absolut toti proprietarii?
Răspuns la discuția comisia de cenzori si presedinte
va multumesc de raspuns
Va rog sa-mi spuneti daca o comisie poate fi formata dintr-o singura persoana, cenzorul poate fi si contabil, cenzorul poate fi si administrator, administratorul poate fi si contabil.
Ce atributii revin comisiei de cenzori?
Presedintele este absolvit de orice fel de raspundere? doar semneaza si-si da acordul pentru deciziile luate fara a fi tras la raspundere?
Este obligatorie afisarea comitetului executiv?
Va multumesc.
Răspuns la discuția uscatorie inchiriata
multumesc mult de raspuns
buna seara,
Va rog sa-mi comunicati ce se poate face in cazul in care uscatoria blocului a fost inchiriata, cu acordul proprietarilor, apoi s-a incheiat un contract pe 10 ani. Contract in care chiria este stabilita la suma de 50 RON. Ce se poate face in acest caz? Chiria nu trebuie stabilita conform pretului de inchiriere al zonei pe metru patrat?