avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Activitate Monica 71

Activitate Monica 71

Am încercat nu se poate a luat câteva luni pastile și a renunțat. Mulțumesc pentru ajutor

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu puteți sa îl țineți în casa ci eventual sa fie internat într un spital psihiatric sau centru de reabilitare asa cum vi s a indicat în răspunsul de mai sus.Greu de crezut ca va fi de acord cu un control psihiatric dar trebuie sa încercați..

Răspuns la discuția Dacă am o poprire pe salariu ...
Spuneti-mi de ce ar trebui să îi ia din moment ce eu am o poprire pe salariu?Adică mie mi se oprește pentru executorul respectiv asa este legea toate conturile trebuiesc luate?

gi-jane2 a scris:

Atunci, ce intra in acel cont, ii poate lua pe toti

Bună ziua am o problema mare cu băiatul meu care are 33 de ani și din păcate nu vrea sa fie ajutat pentru a scăpa de droguri și alcool. Am încercat în fel și chip cu ajutorul doctorilor dar se pare ca nu vrea.Am zis la un moment dat sa cer ajutorul politiei pentru a-l putea ținea în casă involuntar ,cum ar trebui să procedez. Mulțumesc

ContSters214341 a scris:

Duceti adeverinta la banca si daca nu va elibereaza cash restul de salariu, ce excede cotei de 1/2, le faceti plangere penala. Ei au voie sa retina doar diferenta dintre 1/3 si 1/2.

Spuneti-mi va rog de unde se ia această adeverință
Răspuns la discuția Dacă am o poprire pe salariu ...

Zsuzsanna Lukacs a scris:

Recuperarea sumelor se exercita prin mai multe cai: poprire 1/3 parte sau max 50% din salar blocare sume din cont. Daca salariul intra pe contul respectiv discutati cu executorul.

Mulțumesc pentru ajutor nu întra pe acel cont salariu
Bună ziua am o întrebare la dvs dacă am o poprire pe salariu pentru un credit de ce mi se pune o a doua poprire pe un alt cont ,este legal?
Angajatorii nu sunt dispuși să angajeze pentru 4 ore
Bună seara am o întrebare la dvs am un fiu de 33 de ani care are un handicap. Întrebarea mea este de ce în condițiile legii în alte tari ți se oferă acele indemnizații și pensii dar cu anumite prestații iar în România nu te poți angaja nicăieri cu 4 ore cu contractul aferente mulțumesc
Bună ziua soțul meu are o sentința de ani lucra în folosul comunității 60 de zile, întrebarea mea este de unde poate lua o adeverință medicala din care sa rezultate ca nu poate lucra în anumite condiții. De la probațiune i sa spus sa aducă de la medicina muncii însă nu am găsit nici un medic care sa dea această adeverință. Mulțumesc
Bună ziua as dori sa știu cum se face o cerere pentru a locui la domiciliul actual având în vedere ca am o sentința cu suspendare, adică mi sa spus sa fac un apel la sentința și nu știu cum se procedează. Mulțumesc