avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am un fiu de 33 de ani care are un handicap ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am un fiu de 33 de ani care are un handicap ...

Bună seara am o întrebare la dvs am un fiu de 33 de ani care are un handicap. Întrebarea mea este de ce în condițiile legii în alte tari ți se oferă acele indemnizații și pensii dar cu anumite prestații iar în România nu te poți angaja nicăieri cu 4 ore cu contractul aferente mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:40, 18 August 2025
Dar persoana cu handicap se poate angaja in orice post caruia poate sa-i faca fata , fara a-i fi afectata indemnizatia . Tot ce trebuie sa faca , este sa gaseasca un angajator dispus sa-l angajeze .
Ultima modificare: Luni, 18 August 2025
CHKa, utilizator
Angajatorii nu sunt dispuși să angajeze pentru 4 ore
Atunci … asta este … Nimeni nu-i poate sili sa angajeze , sau sa nu angajeze pe cineva .
Persoanele cu handicap, indiferent de grad, au dreptul în România să lucreze 8 ore, nu doar 4 ore.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru bolnavii de sida yaro yaro am fost diagnosticat acum 2 ani cu hiv intro tara din ue daca ma intorc in romania mar ajuta statul cu alocatia de hrana ,indemnizatia sau ce sunt astea ca nu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie handicap gigel9105 gigel9105 Buna! Am si eu o mica problema legata de o indemnizatie de handicap(pensie). Uitati cum sta treaba: Acum 3 ani am fost operat pe cord la fundeni(o pielita ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap grav, doresc semnare contract de munca. rcristea67 rcristea67 Buna ziua, Sunt o persoana cu handicap grav, am o pensie de invaliditate, indemnizatie de insotitor si mai primesc si indemnizatea de incadrare in grad de ... (vezi toată discuția)