avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Activitate siwde... [cont sters la cererea user-ului]

Activitate siwde... [cont sters la cererea user-ului]

Răspuns la discuția curiozitate
daca e asa dificil pentru dumneavoastra o fac eu:- Va cer scuze ca nu pot accepta modul in care intelegeti libertatea de opinie, va cer scuze ca nu pot accepta cenzura, va cer scuze ca nu accept limita gandirii si deciziilor dumneavoastra!


O ultima rugaminte:- Va rog din suflet sa-mi anulati contul de consultant si de utilizator de pe acest site.


Multumesc.
Răspuns la discuția curiozitate
uite ca sunt pus si in situatia sa consiliez administratorii site-ului:)

- fiti diplomati...
- fiti echidistanti...
- fiti inteligenti.

Va angajati intr-o discutie pe o problema afisand subiectivism? Pai dumneavoastra trebuie sa fiti intr-un echilibru total si mereu, sa aplicati regulamentul, sa decideti ,sa faceti recomandari.

In cazul de fata un utilizator v-a ridicat o problema: - modificarea unui text postat! Ce detalii mai doriti? E un gest de cenzura pur si simplu!
Este credibil cel care v-a sesizat problema?
In caz ca da, cereti-i scuze in numele principiilor...
In caz ca nu, cereti detalii, investigati, ignorati-l...

Am spus:- din politete si din respect fata de persoana care a decis sa-mi cenzureze textul postat nu vreau sa mai dau detalii. Dar problema in sine exista...

Doamnei Gabriela ii multumesc pentru aprecieri...si pentru ca eu pot fi subiectiv din postura pe care o am spun:- cam are dreptate in ceea ce afirma.

PS: - apreciez totusi implicarea, e un lucru mare. Felicitari!
Răspuns la discuția administrator
in calitate de administrator puteti convoca adunarea generala, in convocare mentionati si ordinea de zi, respectiv "renuntarea la mandat a administratorului si numirea unui nou administrator"
convocarea se publica in Monitorul oficial partea IV, termenul nu trebuie sa fie mai mic de 15 zile de la publicare
o data astfel facuta publicitatea cred ca ulterior, avand in vedere ca AGA nu se intruneste puteti face demersurile necesare la ORC judecatorul delgat putand decide in legatura cu cererea dumneavoastra
Răspuns la discuția curiozitate
respect decizia persoanei care a decis sa cenzureze mesajul respectiv din motive de politete si chiar din respect...insa nu pot accepta acea decizie...oi avea eu nervii suparti la ora asta:)...de aceea nu mai insist si nici nu vreau sa dezvalui amanunte

spor!
Răspuns la discuția curiozitate
superb=D>

in cazul asta cred ca ma voi retrage din aceasta comunitate...

inteleg sa fie cenzurate mesajele obscene, antisemite, ori te miri pe ce alte criterii...dar sa cenzurezi o fraza care critica, care se vrea un apel la intelptciune...e ciudat


ori...in plus...cel care posteaza isi asuma nerespectarea unor reguli, daca le incalca normal e sa suporte consecintele regulamentului, dar sa fie cenzurat!!!?? cum vom lasa loc dezbaterilor, cum vom construi dialogul, cum vom CRESTE unul alaturi de celalalt? cenzurand ce nu ne convine in mod subiectiv?
Răspuns la discuția declaratia 101
interesant subiect
parerea mea e ca, din punct de vedere fiscal,nu se mai accepta corectiile in ceea ce priveste impozitul pe profit, reglementarile contabile permit corectarea erorilor materiale pentru ca activul si/sau pasivul societatii sa fie reflectate fidel in situatiile financiare si tinandu-se cont de principiul independentei... nu vad insa cum se va putea efectua corectia fiscala dupa ce s-a depus bilantul nemaiputand opera inregistrarea in anul fiscal respectiv si deci neputand corela rulajele cu sumele inscrise in declaratia anuala
Discuție curiozitate
poate cineva sa intervina pe un text postat de mine si sa il modifice?
Răspuns la discuția colectare tva
Intrebarea 1:
“Am si eu o intrebare:
O firma inregistrata ca platitoare de tva ce factureaza unui cabinet medical NEplatitor de tva o factura de chirie, colecteaza tva-ul sau nu?
Multumesc anticipat.”

Raspuns: “Factura se face cu tva.”

Intrebarea 2: “In situatia in care la solicitarea medicului cabinetului neplatitor de TVA, contabilul firmei platitoare de TVA care inchiriaza spatiu,intocmest factura fara TVA, dar el o colecteaza, este gresit ?”

Raspuns:” Normal ca da.Este platitor de tva, factureaza ca atare.Cum factureaza fara tva dar o colecteaza? Ceva imi scapa.”


Este gresit pentru ca operatiunea este scutita de TVA si nu este logic sa facturezi unui neplatitor de TVA cu TVA atunci cand legea iti permite fara...

ehh, ratingul e o chestie copilareasca, dar uneori e bine sa fi copil
aprecierea celor din jur e o nevoie umana si cat de mult avem nevoie sa fim oameni
divergentele in opinii duc la progres...o fi bine?

eu as dori sa pot aprecia interventiile cuiva astfel: raspuns foarte bun, raspuns bun, raspuns slab, raspuns in afara subiectului...si sa se si poata contabiliza astfel de aprecieri.

sunt subiecte la care as raspunde, dar daca cineva a dat deja solutia completa nu mai intervin, dar as dori sa pot nota in sesnul de mai sus acel raspuns

pana atunci e bun si atat...pentru mine acest forum e o provocare, un mod a petrece timpul si aproape ca a devenit nevoie:)...Multumiri adminilor...care trebuie apreciati pentru acest produs si care trebuie intelesi ca produsul lor are la urma urmei si un scop economic...eu le urez trafic intens si beneficii macar ca ale yahoo ;)
Răspuns la discuția control fiscal
contabilul are dreptate, inspectia fiscala va va fi notificata