avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Activitate GP Gina

Activitate GP Gina

Răspuns la discuția Malpraxis
Dn-ul Popa, mulțumesc pentru răspuns. Deci un SRL cu caen " Activitati referitoare la sanatatea umană"este în regulă să aibă o poliță de asigurare?(chiar dacă desfășoară doar masaj)???
Dacă efectuează si proceduri de kinetoterapie sau fizioterapie este necesară aprobare de la MINISTERUL SĂNĂTĂȚII ( procedurile se efectuează la domiciliu pacientului) ???
Persoanele care prestează actul medical ,trebuie sa fie angajati sau colaboratori?
Să dețină ALP si malpraxis?
Eu pot sa prestez serviciu medical , fără a fi angajatul meu?
Casa de marcat -portabilă ? Sau fac factură si la sfarsitul săptămâni bat pe casă.
Vreau să fie corectă orice procedură, să pornesc cu" dreptul " cum se zice. Multumesc frumos
Răspuns la discuția Malpraxis
Cu acest aspect aș dori să mă lămuriți dn-ul avocat. Pentru firmă trebuie? sau pentru persoana care prestează masaj. Multumesc frumos.
Discuție Malpraxis
Am înființat un SRL pe cod caen 8690. Este necesar malpraxis pe firmă dacă activitatea se desfășoară pe proceduri de masaj ?
Bună ziua , am cerut o informatie in data de 14.11.2018.la ora 9:28 , si inca nu am primit un răspuns . Multumesc
Bună ziua, am înființat o firmă anul trecut pe cod caen 8690. Speram sa pot lucra cu CASMB pe îngrijiri medicale la domiciliu , nu a fost posibil. Am obtinut aviz DSP si cel de la MINISTERUL SĂNĂTĂȚII , toate bune până aici . Dar se pare ca nu a fost posibil. Am închis punctul de lucru si am deschis un alt punct de lucru fără activitate tot pe acelas cod caen dar nu mai doresc să efectuez acelas tip de terapie , ci doresc să fac colaborari pe activitate de masaj la terți. În aceste condiții nu stiu daca mai am nevoie de autorizare, de asigurarea de malpraxis a firmei dar si a mea de avizarea de la OAMMR , pentu că anul acesta trebuia sa iau si avizarea de la DSP si MS . INTREBARE : Dacă eu am inceput pe îngrijiri medicale la domiciliu și nu a funcționat si am optat pentru o altă activitate pe acelas cod caen mentionez ,greșesc undeva?trebuie să duc o motivație către cineva ? Sau ce este de făcut. Multumesc frumos
Discuție Caen 8690
Bună ziua, am infintat un srl pe acest cod. Sediu social este fara activitate deoarece este facut in cabinet de avocatură. Stiu ca este provizoriu dar nu am avut pe nimeni sa mă ajute.Activitatea se desfășoară la domiciliul pacientului. MINISTERUL SĂNĂTĂȚII si DIRECTIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ spun ca trebuie să am un punct de lucru ca sa mă autorizeze. Am platit 1 an de zile un punct de lucru degeaba...... La acel punct de lucru nu se sustinea nici un fel de actualitate , asa ca l-am închis. Acum pentru reavizare mi se spune sa deschid un nou punct de lucru. Se va întâmpla acelas lucru.... ce este de facut? Mai ales acum trebuie sa achizitionez casa de marcat , cu contractu de închiriere de la punctul de lucru. " o sa merg la pacient , în militari , dupa care dau o fugă în balta albă sa bat pe casă serviciu. Ce este de făcut Multumesc frumos.
Răspuns la discuția Cod caen 8690
Vă mulțumesc frumos .
Răspuns la discuția Cod caen 8690
Bună seara, multumesc pentru raspuns dar se pare ca eu nu am fost suficient de explicită. Firma are sediu social fără activitate.
Pentru acest cod caen este obligatoriu un punct de lucru?
Activitatea se desfășoară la terți.
Nu lucrez cu CASMB ,dar am inteles ca trebuie sa am aviz de la MINISTERUL SĂNĂTĂȚII si DIRECTIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ.
Chiar am nevoie ???? Daca in punctul de lucru nu se desfășoară activitate? Si daca nu se desfășoară activitate pot sa declar domiciliul meu punct de lucru??
In legătura cu sala de fitness ,întrebam dacă pe acest cod 8690 pot sa imi desfășor activitatea pe masaj?
Bineinteles că va exista un contract de închiriere...... Dar imi permite codul caen ?? Multumesc frumos.
Discuție Cod caen 8690
Bună ziua , vă rog să-mi spuneți dacă am înființat un srl pe acest cod de ce trebuie să am punct de lucru , dacă activitatea se desfășoară la terți.
Acest punct de lucru poate fi la domiciliul meu?
Si daca pe acest cod imi pot desfășura activitatea în sala de fitness pe masaj. Multumesc