avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Activitate monica38

Activitate monica38

Multumesc frumos.

Cererea pentru partaj o depun cand este infatisarea pentru divort?
De incheiat tranzactie nu cred ca poate fi vorba, abia am reusit sa intru in posesia procurii, el nu este in tara de 8 ani si nici nu va veni, platesc dupa urma lui 2 executari silite.Cererea pentru partaj o depun cand este infatisarea pentru divort?
De incheiat tranzactie nu cred ca poate fi vorba, abia am reusit sa intru in posesia procurii, el nu este in tara de 8 ani si nici nu va veni, platesc dupa urma lui 2 executari silite.
Fratele meu a decedat in 13 martie anul acesta, a trait in concubinaj 20 de ani cu o doamna. In 05.01.2010 a primit decizia de pensi pe caz de boala, iar pe 15.03.2010 a venit si pensia, dar doamna nu a putut s-o ridice. Ce poate face pentru a ridica pensia, mentionez ca ajutorul de inmormantare i -sa dat. Mama a incercat sa obtina o procura de la notar dar nu s-a putut.
Răspuns la discuția Un sfat
trebuiesc ambii parinti deoarece eu locuiesc doar cu mama si pentru a obtine de la tatal meu o semnatura este imposibil deoarece nus tiu unde este .va multumesc inca o data !
Discuție Un sfat
As dori sa aflu si eu legea prin care un minor poate fii angajat. Conditii si daca are varsta de 15ani si 10 luni poate fii angajat? Va multumesc!
Răspuns la discuția Un sfat- divort in lipsa
Nu am platit ce a furat el. Am platit creditul pe care la luat el.
Se poate intampla sa ajung sa platesc si ce furat el de la firma la care a lucrat?
Răspuns la discuția Un sfat- divort in lipsa
De creditori nu poate fi vorba, pentru ca eu am reusit sa platesc toata datoria. De partaj nici atat pentru ca este apartamentul parintilor mei ( mi l-au vandut mie) este adevarat ca si el figureaza in contract.
Nu vreau sa par inconstienta, dar am cerut acest sfat (necostistitor) pentru ca momentan nu am posibilitate financiara.
Răspuns la discuția Un sfat- divort in lipsa
Nici politia nu a dat de el. Il cauta de 4 ani. Sincer nu stiu cum sa procedez. Pentru prima data in viata pot spune ca imi este teama ca nu o sa ma descurc.
Buna ziua!
As dori un sfat, nu mai locuiesc cu sotul de aproape 5 ani, am ramas cu doi copii pe care ii cresc eu, el nu i-a mai vazut de cand a plecat, in momentul in care a plecat m-a lasat si cu o datorie destul de mare ( ipotecase apartamentul), doresc sa imi spuneti care este cel mai usor mod de a divorta dar si cel mai necostisitor. Doresc sa mai adaug ca nu stiu unde se afla el fiind cautat si de politie pentru ca a incasat ceva bani si din firma unde lucra (bani care nu i se cuveneau).
Va multumesc!