avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Activitate Laurentia409

Activitate Laurentia409

Buna ziua , am si eu o intrebare. Sora mea a gasit un apartament de cumparat de la biserica catolica . Apartamentul a facut parte dintr-un proiect al Caritasului. acum 3 ani sora mea a semnat la notariat cu parintele ca plateste in rate apartamentul, ca atunci cand achita toata suma sa ii revina ei apartamentul normal fiind vandut sub cota pietii si fiind al biserici catolice. Sora mea a gasit de munca in strainatate si a achitat apartamentul , acum preotul si consiliera au spus ca ii fac contract de vanzare cumparare, dar cu o clauza la contract cum ca ea nu poate sa il vanda niciodata,totusi cand au vorbit prima data nu au informat-o cum ca i s-ar pune vreo clauza la contract. Intrebarea mea,e legal clauza la contractul de vanzare cumparare? ???Sora mea neavand nici un grad de rudenie cu preotul si consiliera. Tin sa specific ca niciodata in astia 3 ani nu iau mentionat de clauza ci doar ca il vinde ei apartamentul.
Răspuns la discuția Succesiune
Acum cativa ani ...
Răspuns la discuția Succesiune
Dupa bunica
Discuție Succesiune
Buna ziua Ma numesc Laurenția , am avut o bunica care a avut în jur de 2 ha ași dori sa fac succesiunea . Bunica a avut 4 moștenitori (copii) unul nu are moștenitori dar 3 au copii toți 4 copii ai lui bunica au murit ...din ce am înțeles de la foști vecini un frate de al lui bunica tine pământul acum cu un act de la un jurist al primăriei... ce ma interesează pe mine e cum pot începe procedura succesorala si ce acte îmi trebuiesc.? P.S menționez ca eu am locuit la casa de copii doar în vara mergeam acolo și nu prea ma pricep ce acte... si ce trebuie sa fac ca sa încep succesiunea. In plus nu am trecut pe acolo multi ani

Va mulțumesc anticipat
Răspuns la discuția COPIL REL. EXTRACONJUGALA
Multumesc frumos
Buna ziua
Sora mea a fost maritata cu un barbat si a avut 5 copii, dupa care a avut o relatie extraconjugala timp de 10 ani. Din relatia extraconjugala s-a nascut o fata, in certificatul de nastere e trecut sotul , sora mea nu a divortat. Recent sora mea a murit si tatal cu fratii si surorile mai mici vor sa ia fata la ei, intrebarea e... se pot confruta cu prb daca o iau la ei? pot sa o ia legal ? sotul vrea fata indiferent ca nu e a lui (in acte e al lui,dar biologic e al lui barbatul al doilea) si cum sa procedeze sa o ia? ( mentionez ca al doilea barbat in 10 ani nu a recunoscuto legal)