avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Activitate iulianod

Activitate iulianod

Discuție absolvent nou
salve. am o intrebare. la sf. lunii iunie termin facultatea si ma voi inscrie la master. pe perioada vacantei vreau sa lucrez sau daca nu gasesc, as dori somaj pana incep masterul. Am voie sau ce pot face legal dar sa am si un salar sa ma pot cat de cat sustine? stie cineva c-am care este metoda cea mai eficienta? multumesc
Răspuns la discuția caiet de sarcini
multumesc. cu ajutorul vostru ma simt mai putin pierduta. chiar daca nu e exact ceea ce imi trebuie de multe ori ma juta foarte mult sfaturile voastre.
exista un model? as vrea sa invat eu deoarece cine lucreaza aici nu prea imi pot da informatii. multumesc
Răspuns la discuția Fisa de post manager proiect
va multumesc foarte mult. sunteti foarte amabil. o zi buna. cu stima
va rog sa ma ajutati. am nevoie urgent de un model de fisa de post pentru un manager de proiect. multumesc mult. datorita unui curs platit de firma unei angajate incep sa am probleme. nu s-a facut nici un act aditional la aceasta formare profesionala deci nu stiu cum sa fac. deoarece acel curs era pt. una din axele pt. accesarea fondurilor structurale. ele fiind in realitate mai multe, angajata careia i s-a platit cursul sustine ca ea este pregatita doar pentru ce a facut la curs. chiar daca ea cand s-a angajat stia ce va urma si ca va trebui sa faca asta. ce pot face sa o fac sa taca, deoarece ea este convinsa ca nu are mai nimic de facut deoarece axa respectiva scade in 16 iunie. deci este sau nu pregatita? astept raspuns urgent. va multumesc.
multumesc pntru raspuns. de fapt a trecut perioada de proba, acum are contract de munca in toata regula. Nu este vorba ca nu isi indeplineste atributiile ci de faptul ca in orice discutie nu poate fi contrazisa iar cand nu mai face fata la discutie se incapataneaza si nu mai raspunde. A fost intrebata civilzat sa raspunda sa i se arate negru pe alb ca ceea ce sustine este posibil. a deschis o serie de carti aducand diverse argumente dar in miomentul in care a fost intrebata: ce legatura are asta cu cazul nostru, ea singura a raspuns ca nu are nici o legatura!!!! deci?...?Nemaifacand fata discutiei nu a mai raspuns in nici un fel, nici macar cand a fost intrebata daca mai vrea sa lucreze in societate. Au fost rugate colegele sa o roage sa raspunda dar nu a raspuns nimic. Efectiv nu cred ca este posibila o colaborare de genul asta cu astfel de persoane care desi nu au experienta ...se incapataneaza sa se comporte asa. Bineainteles una din atitudin ieste de a nu i se cere nici un serviciu. Intrebarea este: in august face un an de cand este angajata...daca nu va pleca singura ce se poate face? Singurul comportament este de a nu raspunde. deci departe nu se ajunge si apoi cred ca e un risc sa spui ceva in fata acestor persoane. MULTUMESC
va rog sa imi spune-ti cum as putea proceda legal sa pot desface un contract de munca unui jurist al unei societati? mentionez ca societatea este in pierdere si are doi juristi din care unul in ultimul timp nu ...colaboreaza adecvat, ba chiar la intrebarile administratorului firmei nu mai raspunde in nici un fel. Este absolventa si banuiesc ca este diferita procedura de desfacere contract. ma poate ajuta cineva? multumesc anticipat si astept un raspuns....As vrea sa procedez cat mai corect si legal.