avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Activitate eugen68octavian

Activitate eugen68octavian

Răspuns la discuția Anulare proces verbal
Prietene, mergi în instanță. Ai dreptul acesta. Sfatul meu, prietenesc, este să citești bine dosarul, vezi dacă au vreo probă foto/video, (poze sau filme), aduci eventual vreun martor, nu trebuie decât să cauți, nu poți ști cine a văzut faza. Te duci la locul faptei, întrebi, o fi pe-acolo vreo dugheană/cârciumă, din care a intrat sau a ieșit cineva în momentul în care ai trecut, nu se știe. Dacă miliția are probe... grav. Stai pieton 30 de zile. Dacă nu, mai ales cu martor, ai șanse mari de câștig.
Răspuns la discuția Masina este retinuta 30 de zile
Poți să faci orice, dacă ești pregătit să și plătești pentru asta. Trecând la obiect, da, poți depune plângere. Problema este dacă o să și rezolvi ceva. Ce crezi, îl vor pune în genunchi pe coji de nuci pe milițianul de la parcul de mașini reținute că nu a avut grijă de mașina ta?
Părerea mea, este că faci plângere degeaba. Trebuia să ai grijă, să nu-ți rețină nimeni mașina.
Răspuns la discuția suspendare permis de conducere
Toată stima pentru dumneata, că muncești. Îmi pare rău pentru copilul cu probleme. Regulile de circulație sunt obligatorii pentru toată lumea. Fiecare speță se judecă separat, are particularitățile ei. Orice părere de aici sau din altă parte, nu contează versus hotărârea judecătorească definitivă și irevocabilă.
Răspuns la discuția Amenda la granita cu Ungaria
Nu are să te închidă nimeni pentru o amendă neplătită. Cu proxima trecere prin Ungaria, oprești la o bancă sau la poștă și plătești amenda.
Răspuns la discuția suspendare permis de conducere
E, asta e altă căciulă, condusul pe contrasens. Asta ai omis să ne spui. Milițianul te-a văzut când ai parcat, te-a luat la întrebări, tu ai fost tare-n gură și, astfel, legal și corect, ți-a luat permisul. Doar n-ai mers lateral cu mașina, a trebuit să conduci pe contrasens, să poți parca pe stânga.

[Va rog sa respectati standardele de comunicare ale forumului. Multumesc]
Răspuns la discuția Itp expirat
Cred că încerci să ne fentezi, nespunându-ne tot. În acest caz, e de așteptat ca răspunsul meu să fie singurul pe care o să-l primești. Dacă doar mașina a avut de suferit, de ce ai mai mers la poliție?
Ai scăpat momentan de închisoare. Poți da examen să iei permisul de conducere după 6 luni de la rămânerea definitivă a hotărârii prin care ești condamnat. TImp de 2 ani trebuie să fii cuminte și să te ferești de belele, dacă nu sigur de data aceasta mergi la pârnaie și faci și ce ai din urmă, pe lângă ce vei primi, plus un spor. Asta, doar dacă în perioada de încercare de doi ani ai probleme cu legea penală. Oricum, după cum îți spuneam în ultimul post, ai cazier.
Răspuns la discuția Semaforul rosu
Culoarea galbenă, de asemenea interzice trecerea. Popular asta se numește forțare a trecerii prin intersecție.
Prima dată, învață să scrii corect. Apoi, du-te în Germania, plătește amenzile și îți vor da permisul înapoi. Sigur după această experiență, vei învăța să circuli corect și nu vei mai avea probleme.
Răspuns la discuția suspendare permis de conducere
Sigur nu ai dat toate datele problemei. Aici nu este instanță de judecată. Dacă te simți nedreptățit de sancțiune, adresează-te instanței competente.