avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1274 soluții astăzi
Forum Activitate GhenoiuAlina

Activitate GhenoiuAlina

Va multumesc frumos!!
Am inteles! Deci daca doar intr-o luna s-au facut, restitui suma doar pe luna respectiva. Si ma mai incadrez sa iau stimulentul de insertie?Sau pot face ceva sa reiau indemnizatia?
Buna ziua!
Daca in timpul indemnizatiei de crestere a copilului se fac venituri mai mari decat limita legala, indemnizatia trebuie restituita integral, pentru toata perioada in care a fost primita sau doar lunile in care s-au facut veniturile respective? Daca se suspenda in conditiile expuse mai sus ma mai incadrez sa iau stimulent. Mentionez ca doar o luna am depasit suma si apoi am încheiat colaborarea cu firma.Ms!
Răspuns la discuția Contract nesemnat
Zilier au spus ei.
Buna ziua,

Este legal sa lucrezi pentru o firma si sa nu semnez niciun contract. Firma respectiva zice ca tin loc de acte conversatiile prin email si whatsapp. In acest timp au declarat veniturile la ANAF. In noiembrie si decembrie insa au virat banii in contul altei persoane dar tot pe mine m au trecut la ANAF.
Din cate am inteles ar putea modifica lunile noiembrie si decembrie prin rectificativa la declaratia 112. Gresesc?Daca nu am semnat contract in ce baza a facut declaratiile respective?! Nu este o incalcare a legii si din partea firmei?
Buna ziua! Am colaborat pana in luna octombrie cu o firma apoi am incetat colaborarea, mentiones ca nu am semnat niciun fel de contract cu firma respectiva. In ianuarie am vazut ca firma respectiva a declarat tot la mine si lunile noiembrie si decembrie, in aceste luni eu am beneficiat de indemnizatie de la stat. Am rugat sa modifice dar nu vor, pe motiv ca nu poate contabila. Ce pot sa fac? Sper ca m am facut inteleasa.

Multumesc!
Pe 4 octombrie am depus dosarul. Banii inca mi-au fost virati, am dat mail la Ajpis si au zis ca luna asta or sa intre
Buna seara! Am o problema si as vrea sa vad daca stie cineva cum o pot rezolva. Am depus in luna Octombrie dosarul pentru ICC, banii inca nu mi au intrat, luna aceasta ar trebui sa intre. Problema incepe acum, in luna Noiembrie si Decembrie o firma cu care am colaborat a declarat la ANAF ca am facut niste venituri din greseala, care depasesc suma de 3750 de lei. Acum intrebarea mea este, ce pot face sa nu imi sisteze indemnizatia?
Multumesc! Sper ca am fost clara...