Buna ziua! Am colaborat pana in luna octombrie cu o firma apoi am incetat colaborarea, mentiones ca nu am semnat niciun fel de contract cu firma respectiva. In ianuarie am vazut ca firma respectiva a declarat tot la mine si lunile noiembrie si decembrie, in aceste luni eu am beneficiat de indemnizatie de la stat. Am rugat sa modifice dar nu vor, pe motiv ca nu poate contabila. Ce pot sa fac? Sper ca m am facut inteleasa.
Din pacate asta este dezavantajul in cazul cand incepeti treaba fara un contract in care trebuie sa fie trecute chiar si aceste aspecte legate de nivelul venitului cuvenit si cine plateste impozitul. Aici nu e nimeni de vina in afara de dumneavoastra si mai ales ca acum sugerati ca de ce nu face ceva care este o incalcare a legii.
Din cate am inteles ar putea modifica lunile noiembrie si decembrie prin rectificativa la declaratia 112. Gresesc?Daca nu am semnat contract in ce baza a facut declaratiile respective?! Nu este o incalcare a legii si din partea firmei?
Greseala d112
analici
Buna ziua
intampin 2 prb.
1.la inceputul lunii ian.firma a facut angajari din neatentie in loc sa introduc 01.01.2013 am introdus 01.01.2012 si angajatul ... (vezi toată discuția)
D 112
IOANBRADEA
BUNA ZIUA !
Daca va rog i-mi spuneti si mie cum este cu D 112 pana la urma ?
Lunar sau trimestrial ?
Daca trimestrial , atunci vom depune in luna ianuarie ... (vezi toată discuția)