avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Activitate dimitriadeelena

Activitate dimitriadeelena

Am un contract de închiriere declarat la anaf și în luna februarie chiriasa nu îmi plătește chiria având în vedere ca a fost plecata în străinătate trei săptămâni. Este legal??
D112 cu privire la cod caen 7112 facilitati fiscale
Am eroare d112 S9bbb2 asigScu=7 nepermis
Ce gresesc acolo ca nu realizez
Am primit de plata o amenda pe teritoriul Bulgariei si as dori sa stiu daca o platesc in euro sau leva,
in adunarea generala a proprietarilor s-a hotarat montarea unor apometre pe unde radio din motive-nu se dadea citirea de apa, nu au fost facute verificari apometre vechi de cca 10 ani si din rea vointa a unora.
In concluzie as dori sa stiu ce cantitate de apa pot trece in contul apartamentelor care nu vor contorizare si ce articol din lege permite acest lucru.
Asociatia de proprietari din care fac parte are un locatar care nu este proprietar dar depune nenumarate plangeri la politie cu privire la activitatea conducerii, plangeri cu presupuse infractiuni si politia ne sfatuieste sa il actionam in judecata, plangerile fiind de ordinul zecilor si activitatea blocului este total perturbata. Eventual avem nevoie de un avocat bun in domeniu. Ce putem face?
Un apartament are un proprietar pe care nu il cunoastem si unde locuieste alta persoana. Chitantele se emit pe numele locatarului din apartamentul respectiv si care a afirmat ca nu este proprietar dar nu ne da detalii despre proprietar si emit chitanta eronat pe numele lui. Cum procedez sa aflu numele proprietarului de drept? Este corect sa emit chitanta pe numele unui chirias?