avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate eduard_niculescu28101

Activitate eduard_niculescu28101

Buna ziua! Este obligatorie casa de marcat pentru PFA cu cod CAEN 9511?
Buna ziua, doresc sa infiintez un service it. Forma juridica as dori sa fie pfa, dar am inteles ca trebuie o calificare pentru fiecare cod caen. Pentru codul caen 9511 sau 9512, este necesara vreo calificare?
Buna ziua! Detin un autoturism care nu mai corespunde dpdv tehnic, si talonul mi-a fost suspendat din cauza ca era expirat itp-ul. Vreau sa radiez masina de pe numele meu, cum trebuie sa procedez? Detin cartea tehnica a vehiculului, dar nu si certificatul de inmatriculare, acesta fiind retinut. Nu vreau sa dau masina nici la REMAT, doar vreau sa nu mai platesc impozitul degeaba pentru ea.
Răspuns la discuția Adeverinta stagiu cotizare.

Ba da.
Cornel Vasile a scris:

Stagiu de cotizare la ce, la sanatate sau pensie?

Nu cumva v-au solicitat adeverinta nu numarul de zile de concediu medical si veniturile obtinute pe ultimele 6 luni?

Buna ziua! Am si eu o curiozitate. La noul loc de munca mi s-a cerut o adeverinta cu stagiul de cotizare pe ultimele 6/12 luni. Eu am lucrat acum 7 luni in alta parte, dar doar 3 luni. Intrebarea mea este: mai este necesara aceasta adeverinta cu stagiul de cotizare? Si daca am fost angajat la aceasta firma (cinema city mai exact), dar contractul il aveam semnat cu adecco, firma care se ocupa cu recrutarea, de la cine pot lua adeverinta? De la cinema city sau de la adecco?
Buna ziua. Azi un domn jandarm a vrut sa imi dea amenda pentru fumat pe teritoriul scolii. Pentru ca nu am fumat, doar dansul a dedus asta, fara dovezi, nu am vrut sa semnez procesul verbal. M-am legitimat, dar procesul am zis ca nu il semnez. Asa ca dansul a decis sa imi dea amenda in baza legii 61, art 36, cum ca l-as fi impiedicat sa isi indeplineasca indatoririile. Cat de corect e acest lucru?
Buna ziua! Anul trecut am implinit 18 ani, in mai. Dar nu am facut cererea pentru alocatie atunci cand a trebuit. Intrebarea e: mai are rost sa o fac acum, dupa aproape 10 luni? O sa mai primesc alocatia? Sunt clasa a 11-a. Si cererea trebuie sa o fac tot la scoala sau in alta parte? Multumesc!