avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta stagiu cotizare.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta stagiu cotizare.

Buna ziua! Am si eu o curiozitate. La noul loc de munca mi s-a cerut o adeverinta cu stagiul de cotizare pe ultimele 6/12 luni. Eu am lucrat acum 7 luni in alta parte, dar doar 3 luni. Intrebarea mea este: mai este necesara aceasta adeverinta cu stagiul de cotizare? Si daca am fost angajat la aceasta firma (cinema city mai exact), dar contractul il aveam semnat cu adecco, firma care se ocupa cu recrutarea, de la cine pot lua adeverinta? De la cinema city sau de la adecco?
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 12:27, 28 Februarie 2020
Stagiu de cotizare la ce, la sanatate sau pensie?

Nu cumva v-au solicitat adeverinta nu numarul de zile de concediu medical si veniturile obtinute pe ultimele 6 luni?

Ba da.
Cornel Vasile a scris:

Stagiu de cotizare la ce, la sanatate sau pensie?

Nu cumva v-au solicitat adeverinta nu numarul de zile de concediu medical si veniturile obtinute pe ultimele 6 luni?

Adeverinta o luati de la Adecco.
Da, aceasta adeverinta e necesara atat pentru calculul concediului medical (daca va fi cazul), pentru soamj (daca va fi cazul). Adeverinta o puteti lua de la ADECCO, intrucat ati fost ”angajatul” firmei la care lucrati, prin intermediul unui agent de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta pe ultimele 6 luni ce atesta cotizarea cass angajat Ionelaionelaionela Ionelaionelaionela Buna ziua, Am o intrebare in legatura cu adeverinta de cotizare cass angajat pe ultimele 6 luni pe care vechiul angajator ti-o elibereaza la plecare, iar ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale 2018 madalinagabriel madalinagabriel Buna ziua,as dori sa stiu care e stagiu minim de cotizare pentru ca angajatorul sa-mi plateasca concediu medical.M-am angajat in august,iar in ianuarie am avut ... (vezi toată discuția)
Adeverinta stagiu de cotizare g_dany19 g_dany19 Buna ziua. In urma cu o saptamana mi-am gasit un alt loc de munca. Printre documentele necesare la angajare mi s-a cerut adeverinta privind stagiu de ... (vezi toată discuția)