avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Activitate andy_p

Activitate andy_p

Liliana Gradinaru a scris:

Interdictiile vizeaza instantele in intregimea lor. Vedeti pentru aceasta art. 39 si urmatoarele din statutul avocatului.

N-ati inteles. Eu nu sunt un fost magistrat. Vreau sa devin avocat. Am rude in structurile DIICOT de gradul 2 si la tribunalul comercial sot si sotie. La ce instante pot servi ca si avocat.
Nu iese ca suntem aproape de acceasi varsta. El la Diicot si nevasta ii pe civil la tribunalul comercial cred. Asa ca intrebarea inca ramane in picioare. Pot sa apar cauze comerciale firme chestiunui legate de Crima Organizata omoruri, talharii etc. cele care nu au rudele ca si prim anchetatori si sa pot apara oameni care au cazuri in care ei sunt pe pilonul 2 si nu anchetatorii principali
Va multumesc frumos
Reprezentare persoana daca ai o ruda care lucreaza in magsiratura?
Doresc sa fac drept sa ma fac avocat. Intrebarea mea este daca ai o ruda la care lucreaza la DIICOT. Mai poti sa aperi cauze legate de natura penala crima organizata etc. Persoana in cauza din cate am inteles se coupa mai mult pe partea economica. Cazurile care nu il au pe aceasta persoana in frunte le pot reprezenta eu? Sau si daca nu este procurorul in frunte ci doar unul din persoanele care sa ocupat de caz, atunci in acest caz pot sa reprezint pe acuzat.?

gi-jane2 a scris:

As zice sa mergeti la un avocat sa va redacteze cererea, astfel sa argumenteze motivul cat sa fie considerat temeinic de primarie.
Problema e ca ruda are relatii si la primarie, astfel ca se poate sa va fie respinsa cerera, dar incercati. aveti si calea instanei daca solutia data de primarie nu va e favorabila.

Va multumesc frumos
Buna ziua,

Cum imi pot schimba numele fara un motiv temeinic? Am o situatie speciala. Nu pot apela la serviciul 112 fara sa am probleme. Am o ruda inflienta si handicapata. Daca ma duc la un medic ma trezesc ca nu ma trateaza ca trebuie sa ii faca o favoare ca pe ei ii doare undeva de biletul de trimitere sau de daca am platit consultatia la privat. De asemena daca sun la politie zic ca ma folosesc de nume. Nu intervin decat daca imi sun ruda. Eu nu vorbesc cu el si multa lume din familia nu are treaba cu el pt ca eu un om foarte arogant si nerusinat.
Cum as putea pe baza aceastor lucruri sa imi schimb numele?
Va multumesc
Nu este interesul meu sa ma autotaxez pe mine si cumva sa fac un fel de evaziune fiscala sau ceva. Ci sa recuperez daune pt hartuire lovire, amenintare cu pistolul. In gluma unor nebuni care pe mine m-a lasat traumatizat pe viata. Asta vroiam sa stiu daca eu ca si avocat as putea sau daca as angaja pe unul care este civil sa ma poate reprezenta. Ar fii aiurea sa ii dau unui alt militar sa ma apere in justitie. Cand handicapatii astia stiu 1 singur lucru impreuna suntem puternici. Ii ca si cum as da in judecata un procuror cu un avocat care o fost coleg si prieten ani de zile cu procurorul sau persoana care o dau in judecata.
Pe mine m-a traumatizat foarte tare aceste evenimente am invatat mereu bine si mai multe astfel de situatii neplacute m-au determinat sa fac acest pas urasc enrom de mult nedreptatea si vreau sa ajut si pe alti oamenii sa si-o gaseasca pe alor.
Ma pot reprezenta si pe mine pt lucruri care s-au intamplat in urma cu cativa ani dar nu am putut actiona din cauza lipsei de resurse si pt faptul ca mi-a fost terorizata familia. Toti am ajuns avem probleme cardiace si am avut nevoie chiar si de terapie.
Buna ziua,
Va multumesc de raspuns. Am NEVOIE de o mica clarificare. Deci eu ca si avocat ma pot specializa pe Drept Militar si sa reprezint civili in fata instantelor militare? Pt ai obliga sa plateasca daune etc.
Buna seara,
Nu m-ati inteles sau poate am scris eu gresit. Stiu ca militarii nu raspund instantelor civile. Intrebarea mea reformulata ar fii altfel. Daca eu ca civil si avocat pot reprezenta alti civili in fata instantelor millitare?
Sau singurul loc unde as putea sa ii dau pe ei in judecata si MAPN este la CEDO?
Multumesc