avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Aida2016

Activitate Aida2016

Multumesc frumos pentru raspuns.O zi frumoasa!
Buna ziua.Am depus dosarul de dezbatere a succesiunii in urma decesului tatalui meu.Dna notar,la verificarea actelor ,constata o eroare de scriere in titlul de proprietate,in prima parte,unde este trecut terenul arabil,desi suprafetele sunt trecute corect,cand se face suma suprafetelot,in titlul in loc de 6 ha 8396 m,este scris doar 6 ha.La OCPI titlul apare corect.Va rog frumos sa-mi spuneti unde si cum se poate face rectificarea erorii materiale?Multumesc anticipat!
Multumesc frumos!Duminica placuta!
Buna ziua.Tatal meu a decedat in urma cu un an si jumatate.Titlul de proprietate este pe numele lui,in care e pamantul arabil(doar o parte cadastrat,prin programul national de cadastrare),si curti-constructii (casa si teren).Mama este decedata din 2012.Mai am o sora.Imi puteti spune daca putem dezbate succesiunea la notar,doar in baza TP,fara a fi cadastrate toate terenurile si casa?Casa a fost construita cam in 1965,stiu sigur in baza unui proiect,pe care nu-l mai gasim,iar de la primarie spun ca nu mai au in arhiva actele astea.Multumesc anticipat.
Ok.Multumesc frumos.Numai bine,va doresc.
Multumesc din suflet pentru raspunsurile prompte.
Stiu ca termenul de depunere a intampinarii este de 25 zile calendaristice.Cu,cate zile inainte trebuie depusa inainte de implinirea termenului.Multumesc!
Buna ziua.Sunt citata ca parat intr-un proces de dezbatere a suuccesiunii dupa mama . si doi frati ai ei(toti decedati).Se cere iesirea din indiviziune ,avand la baza un titlu de proprietate care cuprinde o casa+teren si in jur de 4 ha de teren arabil.Cererea de chemare in judecata a facut-o o verisoara care sta in casa,unde a facut multiple imbunatatiri ,dar fara acte,si acum doreste sa isi faca acte de proprietate pe casa.Ne-a chemat in judecata pe toti ceilalti mostenitori,dar s-a suparat foarte tare cand a auzit ca vom depune intampinare.Zice ca avocatul lor le-a spus ca nu e nevoie de noi in proces,ca succesiunea si iesirea din indiviziune se poate face doar de ea,ca i se va da doar ce doreste ea(casa+ 1/3 din pamant)iar noi,ceilalti doi mostenitori vom ramane in continuare in indiviziune,urmand ca apoi sa facem partajul la notar.
As dori sa-mi spuneti,are dreptate avocatul lor,sau trebuie sa merg ,si eu in proces,sa angajez un avocat care sa ma reprezinte?Multumes anticipat!O zi frumoasa tuturor!
Toate au fost respinse ca neintemeiate.Deci totul ramane ca in prezent.?Multumesc.
Buna ziua.Am un proces de respectare a unui drept de servitute.S-a dat solutia pe scurt,in care toate cererile au fost respinse,atat ale reclamantilor ,cat si paratilor,si exceptiile si cheltuielile de judecata.Ce inseamna asta,de fapt?Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Arhiva Griro
Noi am luat adeverintele chiar din incinta Grivita Rosie,actual Griro.Asta in 2021.Atunci nu mutase actele in nici o arhiva privata.Incercati poate mai e si acum acolo.Noi am luat adeverintele pentru perioada 1979-1990.Intrebati la poarta si va indruma!