Buna,am cumparat o masina sechand in leasing din jud ilfov si dupa o saptaman ma suna de la firma de leasing ca trebuie sa schimb placutele cu B ,nu stiti cat dureaza procedeu,eu trebuie sa raman pieton cea ce ma dezavantajeaza pt ca fac livrari cu masina si nu stiam ca o sa treb sa schimb numerele
buna ziua, am facut dosaru pt taxa auto anul trecut , bani mi sau virat la finante Boldesti Scaieni, numai ca, cei de la finante nu mi-au virat bani in cont din cauza ca aveam contul inchis la banca pt ca nu am mai lucrat cu el, ei mau contactat dupa o perioada si miau spus sa ma duc sa duc alt cont ca sa nu se returneze bani la mediu inapoi si sa nu ii mai primesc, am fost am dus alt cont si miau spus ca in 3 zile o sa primesc bani, au trecut 3 saptamani si am sunat ca nu am primit nimic miau spus ca trebuie sa faca cerere la mediu sa se vireze bani, si dupa o sa mi trimita in cont, eu nu mai inteleg nimic cum au trimis bani daca nu erau trimisi, puteti sa ma lamuriti?
Sau virat bani de la mediu in conturile de la finante, dar din cauza ca eu am avut un cont care banca fara sa ma anunte la închis ,iar cei de la finante nu m-au contactat si au trimis bani inapoi,m-au contactat după si am facut o nouă cerere cu un cont nou in data de 11 .09 si inca nici un raspuns,i-am contactat pe data de 24.09 si miau spus că așteaptă să le vireze bani mediu si pe urma numai imi pot vîră in cont bani , nu stiti cat poate să dureze sa vireze mediu bani ca habar nu am ce se întâmplă?
Buna , as avea o întrebare ,exista o posibilitate sa faci pe cineva sa renunțe la a distruge propria locuința prin săpături de fier vechi prin beton , pt a avea bani de țigări, tin sa precizez ca in curând se va dărâma pereți casei, este casa mamei mele si ea face aceste săpături, eu locuiesc in aceiași curte dar in alta casa, casa este pe numele ei si nu stiu cum sa procedez, facturile le achit eu, mâncare la fel, si are o pensie de 950 lei, eu am investit bani in casa unde stau si investesc și in casa mamei mele, dar as vrea sa o fac sa renunțe, va rog sa ne dați un sfat ce putem face in cazurile acestea