avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Activitate Elena Pro

Activitate Elena Pro

Va multumesc.
Da,a specificat ultima luna din cele 12 deoarece a trebuit sa plece si nu aveam inca documentele de handicap.
Buna ziua. Baiatul nostru implineste 2 ani in 10 aprilie 2020. Sotul a renuntat in scris la luna tatalui(luna lui fiind ultima din drept) caci a trebuit sa plece din tara pt cateva luni . Fiind bolnav,avem certificat de handicap eliberat la data de 03.03.2020 pe o perioada de 12 luni. De la asistenta ni sa spus ca daca tatal a renuntat nu mai avem drept la indemnizatie pentru acea luna chiar daca copilul e bolnav si avem certificatul de incadrare in grad de handicap. Voam sa intreb,daca certificatul se suprapune cu aceea luna la care tatal a renuntat ce este de facut. Va multumesc din suflet.
Va multumesc frumos.
Buna ziua. Am un baietel care face 2 ani in 10 aprilie. Am luat alocatia si indemnizatia pana acum dar urmează sa depun actele pt continuarea concediului din motiv de handicap al copilului. Sotul meu a renuntat la luna tatalui iar eu trebuie sa duc acte de la firma pt continuare pana in 10 martie. Cum anume ar trebui procedat si ce cereri trebuie sa fac pt a fi bine caci cei de la firma nu prea stiu. Va multumesc din suflet.
Discuție Bursa scolara
Fica mea a terminat semestrul 2 al clasei a 6-a cu media 9.75. De la școala i sa spus ca nu poate beneficia de bursa de merit din cauza ca nu sunt fonduri suficiente si ca o va trece la ceea de studiu. Din cate stiu eu este o diferență legala intre medii la cele doua burse. Este corct sa ia doar aceea bursa sau se poate face ceva sa fie corect ? Va multumesc frumos.
Bună. As avea o intrebare. Baiatul meu are 1 an si 5 luni. Momentan iau indemnizație pana la varsta de 2 ani dar din cauza problemelor de sănătate,i se va face certificat de handicap. Firma la care am lucrat se inchide luna viitoare. Cui trebuie sa ma adresez pt prelungirea concediului daca firma nu va mai exista. Va multumesc.
Discuție Ghene de gunoi
Buna. As avea o intrebare. Eu locuiesc la etajul 1 al unui bloc. La parter a fost infiintat magazinul Profi,care in unul din spatii,care vine exact sub bucataria noastra,depoziteaza tot gunoiul strans. O data pe saptamana vine masina de gunoi si il ridica. Intre timp noi suportam mirosul insuportabil. Mentionez si ca am 3 copii minori care respira acel aer. Se poate face ceva legal pt a rezolva cumva această problema ? Va multumesc.