Bună ziua .Sunt o pensionară și datorită faptului ca nu îmi ajunge pensia m-am angajat la Mega Image.Vineri ducându-mă la muncă de dimineață am omis să declar la intrare căci aveam un deodorant în geantă ,m-au chemat în birou la ora prânzului spunându-mi să-mi aduc din vestiar geanta.Descoperindu-mi deodorantul și cu presiuni foarte mari m-au obligat să-mi semnez demisia acuzându-mă de furt .Neavand nici o probă ,spunându-mi ca sa văzut pe camera video când eu aranjam marfa în magazin.M-au pus să declar scris eu afirmând ca era al meu și am omis să-l declar la intrare după care m-au forțat să-mi dau demisia ,Ce pot face în situația de față amenințându-mă ca eu o să plătesc toate pierderile magazinului .specific ca am fost o persoana model fără o lipsă de la muncă timp de 6 ani și fără greșeală la muncă .Mulțumesc anticipat
Bună ziua. Vă rog frumos dacă puteți să-mi dați un sfat.Ma numesc Daniel și de trei ani sunt într-o relație cu o doamna Nepaleză,acum un an căsătorindu-mă cu dansa.Problema este ca de un pic de timp nu mai ne înțelegem ,eu îmi doresc să divorțăm dar ea nu vrea pe cale amiabilă la notar.Specific ca mă amenință spunându-mi că-și face răni pe corp denunțându-mă căci i le-am făcut eu.Va rog sa ma ajutați cu o informație cum trebuie procedat. Mulțumesc
Remorca transporata pe platforma neajunsa la destinație .Persoana in cauza refuza sa mi-o returneze, făcând plângere la poliție fără nici un rezultat.Ce pot face in aceasta situație?
Buna seara,in primăvara anului 2020 am avut o discuție amicală cu o prietena prin care am stabilit săi oferim un ajutor fizic la renovarea unei case bătrânești .Am avut o înțelegere pe care am onorat-o de ambele părți .Acum la distanță de 9 luni,vine sa ne acuze de înșelăciune ,spunând ca prin altcineva ar fi cheltuit mult mai puțin și ca vrea o parte din suma înapoi .Ba mai mult vine sa ne acuze cu mizeri de genul:ITM ,munca la negru(a fost o înțelegere amicală ),înșelăciune .Ce sfat îmi puteți da.Va mulțumesc .
Sunt căsătorit de 14 ani cu o cetățeana romană ,avem doi copii divorțul pronunțându-se in Septembrie .avem o casa cu pământul aferent plus un teren de casa .cumparate in numele ei specificând ca este căsătorită cu mine.ce drepturi am eu in urma partajului ,ținând cont ca toți bani au fost ai mei pot demonstra.cumparate in anul 2004 multumesc mult