avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua .Sunt o pensionară și datorită faptului ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua .Sunt o pensionară și datorită faptului ca nu îmi ...

Bună ziua .Sunt o pensionară și datorită faptului ca nu îmi ajunge pensia m-am angajat la Mega Image.Vineri ducându-mă la muncă de dimineață am omis să declar la intrare căci aveam un deodorant în geantă ,m-au chemat în birou la ora prânzului spunându-mi să-mi aduc din vestiar geanta.Descoperindu-mi deodorantul și cu presiuni foarte mari m-au obligat să-mi semnez demisia acuzându-mă de furt .Neavand nici o probă ,spunându-mi ca sa văzut pe camera video când eu aranjam marfa în magazin.M-au pus să declar scris eu afirmând ca era al meu și am omis să-l declar la intrare după care m-au forțat să-mi dau demisia ,Ce pot face în situația de față amenințându-mă ca eu o să plătesc toate pierderile magazinului .specific ca am fost o persoana model fără o lipsă de la muncă timp de 6 ani și fără greșeală la muncă .Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Biagio , utilizator 21:32, 1 Septembrie 2025
Buna ziua, daca nu ati semnat demisia aveti posibilitatea sa nu o semnati si sa formulati plangere penala pentru santaj.
Am semnat ,m-au intimidat eu fiind cardiacă mi-a fost frică

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debit datorat fostului angajator ContSters63406 ContSters63406 buna ziua ma confrunt cu urmatoarea problema si am nevoie de sfatul dvs. pina in luna august 2008 am lucrat la o firma timp de cinci ani de zile, pe post de ... (vezi toată discuția)
Nevoie pentru formularea unei demisii robert19841209 robert19841209 Buna ziua, lucrez din octombrie 2011 la un magazin.Mi sa ivit un alt loc de munca mai bun si as dori sa imi dau demisia la zii.As dorii sa ma ajutati la ... (vezi toată discuția)
Abuz??? kimmi-72 kimmi-72 lucrez la un hipermarket si acolo a avut loc o tentativa de furt a unor asa zisi clienti in urma acestui incident am fost acuzat ca as fi fost si eu implicat ... (vezi toată discuția)