Bună ziua .Sunt o pensionară și datorită faptului ca nu îmi ajunge pensia m-am angajat la Mega Image.Vineri ducându-mă la muncă de dimineață am omis să declar la intrare căci aveam un deodorant în geantă ,m-au chemat în birou la ora prânzului spunându-mi să-mi aduc din vestiar geanta.Descoperindu-mi deodorantul și cu presiuni foarte mari m-au obligat să-mi semnez demisia acuzându-mă de furt .Neavand nici o probă ,spunându-mi ca sa văzut pe camera video când eu aranjam marfa în magazin.M-au pus să declar scris eu afirmând ca era al meu și am omis să-l declar la intrare după care m-au forțat să-mi dau demisia ,Ce pot face în situația de față amenințându-mă ca eu o să plătesc toate pierderile magazinului .specific ca am fost o persoana model fără o lipsă de la muncă timp de 6 ani și fără greșeală la muncă .Mulțumesc anticipat
Abuz???
kimmi-72
lucrez la un hipermarket si acolo a avut loc o tentativa de furt a unor asa zisi clienti
in urma acestui incident am fost acuzat ca as fi fost si eu implicat ... (vezi toată discuția)