avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 240 soluții astăzi
Forum Activitate Robert - Pană

Activitate Robert - Pană

Buna seara, nu gasesc un model de contract pentru a intrerupe un contract de prestari servicii realizare website.
Clientul a ales sa schimbe colaborarea cu o alta firma la cerintele unui prieten, nu au fost motive de nerespectare a contractului sau alte motive de nerespectare a acestuia, iar apoi a cerut ajutor de la noi pentru alte probleme.
Ma poate ajuta cineva cu un model? sau ce sa ar trebui sacontina cat sa nu ii cer daune si sa incheiem contractul de comun acord?

Multumesc!
Va multumesc pentru timpul acordat si pentru raspunsuri, dar declaratia financiara cum sau unde o pot complecta.
Servicii IT,

Ce registre trebuie sa cumpar mai exact? nu am angajati.
Buna seara,
Tocmai ce mi-au ajuns actele de la registrul comertului pentru o firma SRL.

Am citit ce urmeaza dupa acest pas, partea cu Administratia Financiara si Registrele.

Intrebarea mea este:

Contabilul va face ceva dintre aceste lucruru? Sau este nevoie sa ma duc sa depun declaratia si sa imi cumpar registrele necesare?

Ce trebuie sa fac mai exact?

Multumesc.
Răspuns la discuția Scoatere bani din firma
Sa inteleg faptul ca daca scot banii in mod repetat din firma pentru interesul personal, platesc dividente odata pe an, 5% din suma respectiva.

Daca tot anul am incasari de 5000 euro, iar eu ii retrag pe toti treptat, la finalul anului platesc 250 euro dividente. Am inteles bine?

Am o curiozitate va rog,

Sunt singurul din firma, fara angajati, doar eu aduc venit firmei, dar nu sunt angajat ci doar administrator, sa zicem ca am incasat suma de 500 lei, iar eu vreau sa retrag acesti bani in scop personal, cum pot face acest lucru legal?
Răspuns la discuția Punct de lucru firma SRL
Nu am spus faptul ca face afirmatii neadevarate, speram sa exista si o alta metoda.
Buna ziua,
De curand mi-am inregistrat un SRL cu sediul principal pe adresa de acasa deoarece proprietarul unde am dorit sa inchiriez un spatiu nu a fost de acord sa sa imi ofere o copie dupa contractul de vanzare cumparare.

Am colaborat cu o firma online care deschide firme si mi-au spus ca nu pot avea alt spatiu secundar sau punct de lucru inchiriat daca nu mi se ofer aacea copie pentru dovada spatiului.

Este singurul mod prin a deschide un punct de lucru? copia dupa contractul de vanazare cumparare?

Multumesc!
Răspuns la discuția Firma obligatorie?
Nu am avut venituri pana acum, abia incep.

Cum sa declar viitoarele venituri daca nu le cunosc, pot declara 150 000 lei si sa obtin 500 lei.. este doar un venit suplimentar acest site, nu ceva din care sa ma pot intretine.
Răspuns la discuția Firma obligatorie?
Pot face o declaratie pe raspundere proprie, sa completez un formular cum ca obtin venituri si sa le declar. Sau este nevoie de firma musai?