avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate Robert - Pană

Activitate Robert - Pană

Buna ziua!
Prestez diverse servicii online, precum relizare website, optimizare seo, mentenanta website, etc., iar in contract as vrea sa adaug un element din care sa reiasa faptul ca nu aacceptam alt copyright in afara de cel al site-ului resprectiv pe care lucram.
Spre exemplu daca un client are deja site-ul facut si are "site dezvoltat de xyz.ro", iar eu ii fac Optimizare SEO sa apara pe prima pagina din Google, in contract sa fie stipulat faptul ca acel text se va sterge daca creatorul nu mai are nicio responsabilitate legala asupra site-ului, contract sau ceva in genul.. daca ma puteti ajuta!
Răspuns la discuția Faliment ?
Mulțumesc pentru răspuns. Am trimis un email către ANAF pentru o plată eșalonată, dar m-a redirecționat către SPV sa verific acolo, eu neavând cont sau alte cunoștințe.
Discuție Faliment ?
Buna ziua. Am nevoie de indrumare din partea dumneavoastra.

In momentul de fata, societatea mea este inactiva din punct de vedere fiscal. Deschisa in 2020, am factura aproximativ 30-40 de facturi, trecute prin contabilitate, apoi am renuntat la ideea de afacere nefacand nimic pentru a opri activitatea. Situatia firmei nu a fost inchisa, lunile au trecut, impozitele au venit. In momentul de fata, firma este datoare 6000 - 7000 euro, amenda a fost luata.

Ce pot face in situatia de fata? Eu nu imi permit sa dau banii astia sa pot activa firma. Se poate face un formular la ANAF sa platesc lunar o suma, sau sa o declar in faliment si sa deschid alta firma?

Ce ma sfatuiti sa fac?
Buna seara, nu gasesc un model de contract pentru a intrerupe un contract de prestari servicii realizare website.
Clientul a ales sa schimbe colaborarea cu o alta firma la cerintele unui prieten, nu au fost motive de nerespectare a contractului sau alte motive de nerespectare a acestuia, iar apoi a cerut ajutor de la noi pentru alte probleme.
Ma poate ajuta cineva cu un model? sau ce sa ar trebui sacontina cat sa nu ii cer daune si sa incheiem contractul de comun acord?

Multumesc!
Va multumesc pentru timpul acordat si pentru raspunsuri, dar declaratia financiara cum sau unde o pot complecta.
Servicii IT,

Ce registre trebuie sa cumpar mai exact? nu am angajati.
Buna seara,
Tocmai ce mi-au ajuns actele de la registrul comertului pentru o firma SRL.

Am citit ce urmeaza dupa acest pas, partea cu Administratia Financiara si Registrele.

Intrebarea mea este:

Contabilul va face ceva dintre aceste lucruru? Sau este nevoie sa ma duc sa depun declaratia si sa imi cumpar registrele necesare?

Ce trebuie sa fac mai exact?

Multumesc.
Răspuns la discuția Scoatere bani din firma
Sa inteleg faptul ca daca scot banii in mod repetat din firma pentru interesul personal, platesc dividente odata pe an, 5% din suma respectiva.

Daca tot anul am incasari de 5000 euro, iar eu ii retrag pe toti treptat, la finalul anului platesc 250 euro dividente. Am inteles bine?

Am o curiozitate va rog,

Sunt singurul din firma, fara angajati, doar eu aduc venit firmei, dar nu sunt angajat ci doar administrator, sa zicem ca am incasat suma de 500 lei, iar eu vreau sa retrag acesti bani in scop personal, cum pot face acest lucru legal?
Răspuns la discuția Punct de lucru firma SRL
Nu am spus faptul ca face afirmatii neadevarate, speram sa exista si o alta metoda.