avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1443 soluții astăzi
Forum Activitate iony09

Activitate iony09

Amenda starea de urgentă.
Bună ziua.Am avut o amenda în perioada stării de urgentă, am achitat 50 lei cât era legal.
După 1 an de zile am fost somați ca mai avem de achitat 450 lei, am dus dovada de plata și nu s.a rezolvat nimic, mi s.a pus poprire pe cont.
Răspunsul anaf: o problema între instituții, banii au fost virați după o sapt de la data plății
Ce pot face eu în aceasta situație.
Mulțumesc
Buna ziua.Am fost in concediu de creștere a copilului, si doresc sa intru in somaj.
Dacă angajatorul imi desface contractul de munca , are vreo interdicție? ( ex. sa nu mai angajeze pe altcineva)
Mulțumesc
Buna seara.Se poate recupera permisul de conducere suspendat in urma unei crize cauzate de depresie (recurentă epileptica).Mentionez ca persoana in cauza urmează un tratament.Multumesc
Buna ziua.Se poate recupera permisul de conducere suspendat in urma unei crize cauzate de depresie(recurentă epileptica) Mentionez ca cel in cauza urmează un tratament, medicul neurolog neinterzicand conducerea de autovehicule.multumesc
Ce acte si ce costuri implica deschiderea unei firme?
Multumesc
Răspuns la discuția proprire cont
OK..multumesc
Răspuns la discuția proprire cont
Multumesc, As vrea sa achit suma respectiva,sa mi se deblocheze contul, e vorba de o taxa la primarie.daca achit la ghiseu se deblocheaza contul?
Discuție proprire cont
Buna ziua. mi s-a pus proprire pe cont la BT, am primit idemnizatie copil..cum as putea face sa scap de aceasta proprire?Multumesc