avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Activitate Sorin_Sorin_

Activitate Sorin_Sorin_

Răspuns la discuția Iesirea din indiviziune
Vă mulțumesc pentru răspuns! Nu am acte pe casă ,dar pot să dovedesc că această casă a fost construită de tatăl meu dacă prezint nişte martori la proces?
Mulțumesc anticipat!
Buna ziua .Vă rog să mă ajutați . Bunicii mei au cumpărat o casă si un teren in anul .1925.Jumate din teren si din casă a fost dată unchiului meu.După ce au decedat bunicii tatălui meu a revenit un sfert din mostenire respectiv unchiului meu trei sferturi .Casa sa demolat in anul 1965. Tatăl meu a construit o casă pe teren.Tatăl meu si unchiul meu au decedat.Eu locuiesc in casă .Trebuie să dau părți din casă verilor mei sau numa din teren. Ce mă pot astepta de la verii mei nu suntem in relații bune.Nu siau facut succesiunea după unchiu.Eu plătesc impozitul pentru tot terenul.Nu pot intabula casa . Verilor mei leam facut oferta dar nimic.Sa deschid proces ce sanse am..?
Răspuns la discuția Moştenire
Vă mulțumesc pentru răspuns!
Răspuns la discuția Moştenire
Mulțumesc

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Mergeți cu actele la avocat pentru a se analiza exact situatia de fapt si de drept.

Discuție Moştenire
Bună seara! În urma succesiunii după tatăl meu am moştenit o casă în cotă parte de 32pe 64 casa a fost a bunicilor.Casa nu avea acte şi a fost demolată de un unchi de al meu .Unchiul şi-a facut o casă lângă. Pot să cer parte din casă ?Casa a fost demolată în 1965.
Discuție Mostenire
Bună ziua 3 frați mostenesc un teren de 1300 m . Unul dintre frati a facut o casă cu acte a înscrisuri la cartea funciară dar nu a facut dezmembrare.Casa apare pe cf.celorlalti frați inseamna că au dreptul la casă şi ei notaru aşa zice.
Răspuns la discuția Intabulare
Mulțumesc pentru răspuns ,dar este o problemă ,dacă nu am autorizație de construcție se poate dovedi că am construit casa cu ajutorul unor martori?
Discuție Intabulare
Bună ziua ! Patru frați moștenesc din 1961 o casă și un teren. Pe terenul respectiv ,doi dintre ei și-au construit câte o casă. Ceilalți doi au dreptul la aceste case ,dacă nu au plătit niciun impozit timp de peste 50 de ani pe terenul și casa moștenită?