avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1499 soluții astăzi
Forum Activitate EuRon

Activitate EuRon

Bună seara. M-am certat cu două persoane și am proces penal art.193 lovire sau alte violențe. Cu unul din reclamanți care sa prezentat la istantă am ajuns la împăcare...celălalt reclamant nu sa prezentat la nici un termen. Pentru încheierea procesului este necesară retragerea plângerii ambilor s-au se poate doar cu a unuia din reclamanți? Țin să precizez că celălalt nu sa prezentat la nici un termen și nici nu este interesat de acest proces. Vă mulțumesc!
Discuție Proces Penal
Bună ziua. Am și eu o mică nelămurire în legatură cu un proces penal.. sunt acuzat de lovire și alte violențe (art 193). În acest proces cel ce ma reclamat în afară de faptul că ne-am batut a mai susținut că ia fost zgariată și aripa de la mașină. Am primit rechizitoriu acasă din care spune că zgîrierea aripii se clasează din lipsă de probe. Acum în istantă m-am trezit că reclamantul a cerut o sumă de bani pentru acea aripă. Ce credeți istanța ia aprobat acea sumă. Este normal? Eu am mers pe recunoașterea vinei....dar referitor la doar că ne-am bătut nici decum de alte acuzații. Țin să menționez că Am fost judecat fără avocat.....mi sa spus că nu-mi treb avocat daca am recunoscut vina. Este normal așa ceva pe o cauză clasată să se acorde daune materiale? Vă mulțumesc.
Discuție Proces Penal
Bună dimineța. Am o mică întebare legată de un proces penal loviri și alte violente. Dacă sa judecat și să dat o sentință și nu-s de acord cu ea și fac ( apel-recurs) iar pe parcurs m-am împăcat cu victima se mai poate ca victima să mai î-și retragă plângerea și să nu mai se judece acest proces? Procesul de față acum este în stagiul de apel. Vă mulțumesc.
Discuție Amendă auto
Am câteva amenzi auto mai vechi...nu am venit și nici posibilitatea de ale achita.Aș dori dacă pot presta muncă în folosul comunitații? Dacă se poate va rog să-mi explicați și mie cum pot proceda. Vă mulțumesc.
Bună ziua. Am un proces în care sunt acuzat de lovire sau alte violențe. Ca sa termin procesul repede sa nu mai stau să-mi justifice nevinovăția am spus că sunt vinovat gandindu-mă la o pedeapsă minoră. Ieri sa incheiat procesul și m-am trezit cu o pedeapsă cu care nu-s de acord. Pot face recurs în aceste 10 zile și să î-mi mențin prima declarația pe care o am la dosar precum că sunt nevinovat....am si martori pot dovedi că sunt nevinovat în toată această poveste? Ce mă sfătuiți? Vă mulțumesc mult.