avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Activitate Albert2017

Activitate Albert2017

Răspuns la discuția Pericol de prăbușire
Mulțumesc de răspuns! Voi ține cont de sfatul dumneavoastră.
Bună ziua! Am moștenit de curând un imobil. Vecinul din spate și.a construit acum câțiva ani o casă parter,etaj și pod înalt , din cărămidă folosind ca liant pământ în loc de ciment. Stadiul construcției este la roșu. Ploaia a" spălat" pământul dintre cărămizi , coltul casei s.a lăsat existând pericol de prăbușire peste casa mea . Am contactat proprietarul ( casă fiind nelocuită) și acesta nu a luat nicio măsură. In aceste condiții ce mă sfătuiți să fac?
Buna seara,
Sunt pârât intr.un dosar de dezbatere a unei succesiuni. Reclamantul mi.a propus sa încheiem un act de tranzacție la notar prin care ne împărțim bunurile din masa succesorală și sa facem succesiunea acolo. Putem face succesiunea la notar , încheind acest act de tranzacție in prealabil, fara a închide dosarul din instanță?
Buna ziua,
Sunt parat intr.un dosar de dezbatere a unei succesiuni. Am primit un plic cu comunicarea actiunii si cu mentiunea ca in termen de 25 de zile trebuie sa depun intampinare. Daca pana la implinirea celor 25 de zile reclamantul depune o declaratie la dosar ca a ajuns la o intelegere cu mine ( paratul) si renunta la proces , eu trebuie sa mai depun intampinarea?