avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pericol de prăbușire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pericol de prăbușire

Bună ziua! Am moștenit de curând un imobil. Vecinul din spate și.a construit acum câțiva ani o casă parter,etaj și pod înalt , din cărămidă folosind ca liant pământ în loc de ciment. Stadiul construcției este la roșu. Ploaia a" spălat" pământul dintre cărămizi , coltul casei s.a lăsat existând pericol de prăbușire peste casa mea . Am contactat proprietarul ( casă fiind nelocuită) și acesta nu a luat nicio măsură. In aceste condiții ce mă sfătuiți să fac?
Ultima modificare: Marți, 22 Septembrie 2020
Albert2017, utilizator
Cel mai recent răspuns: Albert2017 , utilizator 22:53, 22 Septembrie 2020
Puteti sesiza Inspectoratul de stat in ctii. si primaria, in scris cu nr. de inregistrare/ data. Sesizarea se poate trimite prin posta cu confirmare de primire.
Mulțumesc de răspuns! Voi ține cont de sfatul dumneavoastră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mansarda sau pod ? Dana Schiopu Dana Schiopu Buna ziua. Am o problema intr-o expertiza de partaj.Am construit o casa care in autorizatia de constructie are parter si mansarda care a fost respectata ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui pod Aiyana Aiyana Am incercat sa obtin raspuns la aceasta intrebare foarte importanta pentru mine si in alta categorie dar poate nu a fost cea mai potrivita alegere asa ca ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa mai fac ? vecinul de la et. 4 și-a construit un acoperiș din cauza căruia ni s-au distrus apartamentele angel popa angel popa Buna seara ! Vecinul de la et 4 si-a \"amenajat\" un asa zis acoperit doar pe aria lui de locuit. De cativa ani tot zugravim si renovam ceea ce distruge ... (vezi toată discuția)