Buna ziua,Va rog sa imi spunet daca este posibil ca o persoana sa fie data in consemn la frontiera.Va explic putin cazul.Este vorba despre un furt si bani scosi din bancomat.Sunt implicate 5 persoane.4 dintre ele sunt arestate preventiv iar ptr ce.a de.a 5a persoana s.a facut disjunctie de dosar,ptr ca nu afost gasit la adresa cand a fost cautat.Intrebarea mea este:posibil ca aceasta persoana sa fie data in consemn la frontiera daca pana in prezent nu a fost citat si nici anuntat ca are un dosar?Mentionez ca la adresa veche unde a fost politia sa intrebe de el nu a intrebat despre persoana in cauza ci daca familia mai locuieste acolo.Va multumesc anticipat ptr raspuns.
Buna seara. Doresc sa stiu daca este posibil ca o persoana sa fie data in consemn la frontiera.Sa va explic putin cazul ca sa intelegeti despre ce este vorba.Aceasta persoana este implicata intr.un dosar de furt plus bani scosi de la bancomat.In acest dosar sunt implicate 5 persoane.4 persoane au fost deja arestate si sunt retinuti cu mandat preventiv de 29 de zile.Cea de.a 5 a persoana din acest dosar nu a fost arestata si nici nu are vre.o instiintare ca ar avea vreun proces sau ca este cautata.Doar ca noi stim ca s.a facut disjunctie de dosar si ca ptr ce.a de.a 5 a persoana continua cercetarile iar celorlati au inceput procedurile de trimitere in judecata.Intrebarea mea este daca este posibil ca aceasta persoana care nu a fost arestata sa fie data in consemn la frontiera.