Am fost la scoala de unde li s a cerut transferul.Pe langa faptul ca nu au vrut sa imi arate nici un act depus,evocand motivul ca eu nu am nici un drept sa ma interesez,ai raspuns si foarte iritate si cu lipsa de bun simt atat secretara cat si directoarea spunandu mi ca oricum cand i s a cerut transferul ei erau deja înscriși. Am depus o cerere pentru a mi deovedi in ce conditii si pe baza a caror documente s a facut transferul,raspuns care nu l am primit nici pana azi.La scoala unde au fost inscrisi ,am sunat,au raspuns mai amabili si in urma unei cereri depuse mo s au trimis prin e mail,copie de la certificatul de divort,de la transfer si de la actil de identitate al fostei sotii.Am informat la inspectoratul scolar aferent unitatii de invatamant unde in prezent minorii isi desfasoara activitatea scolara,si mi au raspuns ca ei nu pot face nimic in cederea anularii transferului.Ma intereseaza daca stiti in mod sigur unde si cum pot actiona in acest sens.Eu nu mi am dat nici acordul verbal nici scris,totil s a facut fara stiinta si voia mea,fara semnatura sau acord
When a scris:
Dacă era autoritate părintească comuna notificați școală unde sunt copii ca nu au acordul dumneavoastră sa ii primească și notificați școală unde au fost copii ca era autoritate părintească comuna și ca au eliberat dosarele fără acordul dumneavoastră. În felul acesta mama va fi obligata sa se întoarcă cu copii.
Plângere la politie pentru încălcarea hotărârilor judecătorești, executare silita pe program de vizita.
Dat fiind faptul ca e vorba de alt oraș trebuia sa va notifice înainte sa mute copii nu după.
Trimiteți însă de urgenta notificare la școală unde a mutat copii, copie după sentința de divorț și menționați ca nu respecta prevederile legale și sa anuleze de urgenta transferul.