Buna ziua poate cineva să-mi spună dacă într-un proces de uzucapiune poți fi chemat în instanță de o persoană decedată ?
Da m-i s-a părut ciudat faptul că primesc citație de la judecătorie eu in calitate de pârât și persoana decedată în calitate de reclamant sub forma X X-Decedata că și cum acest cuvânt ar fi al treilea nume. Se pot face asemenea gafe ???
Buna ziua din câte știu un teren care a fost cândva intravilan nu se mai poate face (întoarce) niciodata să fie extravilan. Poate cineva să-mi confirme ? Vă mulțumesc.
Am un teren cumpărat în anul 2007 și în contractul de vanzare-cumpărare spune clar că terenul este intravilan conform unei adeverințe eliberate de primarie la acea dată. Acum vrea sa vând o parte din teren și de la primărie mi-a spus că terenul se afla in extravilanul satului Deci în situația de acum nu pot sa vând teren extravilan. Ce pot face? Am șanse să deschid un proces cu primăria ?
Am fost testat de politia rutiera in trafic cu aparatul etilotest si am avut o alcolemie da 0,03 inaer respirat. Nu am consumat bauturi alcoolice lucru declarat si politistilor si bineinteles am mers la proba de sange.Aceasta este 0,00. Varog sa-mi spuneti daca contest in instanta exista si riscul sa pierd procesul ?
Copia certificatului de deces atasat la o intampinare in instanta in vederea uzucapiunii trebuie sa fi autentificata de un notar public ? Sau poate fi o simpla xerocopie?
Daca pe certificatul de deces a defunctei pe a carei proprietate se face uzucapiunea numele acesteia contine o litera in plus fata de numele de pe extrasul cf poate impiedica procedura ?