avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un teren cumpărat în anul 2007 și în contractul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un teren cumpărat în anul 2007 și în contractul de cumpărare ...

Am un teren cumpărat în anul 2007 și în contractul de vanzare-cumpărare spune clar că terenul este intravilan conform unei adeverințe eliberate de primarie la acea dată. Acum vrea sa vând o parte din teren și de la primărie mi-a spus că terenul se afla in extravilanul satului Deci în situația de acum nu pot sa vând teren extravilan. Ce pot face? Am șanse să deschid un proces cu primăria ?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Februarie 2021
John Ioan, utilizator

Alte discuții în legătură

Problema cu titlul de proprietate... gigelas gigelas Buna seara, În cuprinsul TP s-au mentionat parcele de teren,ca fiind in extravilan,cand acestea sunt,de fapt in intravilan. Culmea e,ca si in Procesul Verbal ... (vezi toată discuția)
Doresc sa cumpar un teren. cum verific daca acesta este intravilan sau extravilan? trinity2012 trinity2012 Buna ziua, As dori sa primesc, va rog, mai multe lamuriri in legatura cu rezolvarea urmatoarei situatii: Doresc sa cumpar un teren intr-o localitate din ... (vezi toată discuția)
Buna seara am si eu o întrebare...parinții mei au cumparat ... VSM2014 VSM2014 Buna seara am si eu o întrebare...Parinții mei au cumparat în 2009 un teren de 2000mp...În contract scrie asa: 1000 de metri livada în intravilanul ... (vezi toată discuția)